Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Καλή μας αρχή!

Ο κόσμος παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που αντιμετωπίζει και η Ελληνική κοινωνία, εκσυγχρονίζεται. Πραγματοποιεί δηλαδή μικρά βήματα προς τα μπρος, προκειμένου να εξελιχθεί, να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό, να καταφέρει επιπλέον να εξυπηρετήσει καλύτερα τις δικές της ανάγκες και εν πάσει περιπτώσει να μπορεί να ανταποκριθεί καλύτερα στις απαιτήσεις των καιρών. Οι "Αρκαδικές Ειδήσεις" συνεχίζουν από το Σεπτέμβριο του 2000 να υπηρετούν πιστά το σκοπό για τον οποίο ιδρύθηκαν. Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση του αναγνωστικού κοινού της εφημερίδας μας που χρόνια τώρα μας εμπιστεύεται την ενημέρωσή του μέσα από το περιεχόμενο της ύλης μας!
Πολιτική, Κοινωνία, Αθλητισμός, Πολιτισμός, Εκδηλώσεις, Συνεντεύξεις, Αφιερώματα, Μικρές Αγγελίες και πολλές διαφορετικές ενότητες 12 χρόνια τώρα δίνουν την πραγματική διάσταση της ενημέρωσης στην Αρκαδία. Εσείς συνεχίζετε να μας εμπιστεύεστε και αυτό μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε με μεγαλύτερη διάθεση, παρά τις δύσκολες συγκυρίες που δεν μπορούν να αφήσουν κανένα ανεπηρέαστο. Κάνουμε ένα βήμα παραπάνω για να έρθουμε πιο κοντά σας, μέσω του ηλεκτρονικού υπολογιστή σας! Ο ψηφιακός κόσμος αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας και οι "Αρκαδικές Ειδήσεις" το εκμεταλλεύονται για να έρθουν ακόμη πιο κοντά στο αναγνωστικό τους κοινό.
Από σήμερα οι "Αρκαδικές Ειδήσεις" μέσα από το νέο ανανεωμένο ιστοχώρο που μπορεί κανείς να βρει διαδικτυακά στην ηλεκτρονική διεύθυνση: arkadikes.blogspot.com, θα μπορούν να ανοίξουν μία νέα, διαδικτυακή επικοινωνία μαζί σας! Θα δημοσιεύουμε επιλεκτικά κείμενα της ύλης μας, καθώς επίσης και της εφημερίδας μας σε ψηφιακή μορφή (pdf), προκειμένου να την ξεφυλλίσετε από το σπίτι ή το γραφείο σας, μέσω του ηλεκτρονικού σας υπολογιστή. Οι "Αρκαδικές Ειδήσεις" κάνουν ένα βήμα παραπάνω και σ' αυτή την προσπάθεια σας θέλουν μας της!
Γι' αυτό το δημοσιογραφικό επιτελείο και προσωπικό της εφημερίδας μας δεν έχει παρά να εκφράσει με τρεις λέξεις τη δική του ευχή σ' αυτό το ξεκίνημα.
Καλή μας αρχή!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλή αρχή εύχομαι!
Ελπίζψω σύντομα μεγάλη επιτυχία και αναγνωρισιμότητα της εφημερίδας σας και στο διδίκτυο!