Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Φύλλο 2778, Τετάρτη 01 Φεβρουαρίου 2012

Στο σημερινό φύλλο των «ΑΡΚΑΔΙΚΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ» μπορείτε να διαβάσετε στο πρώτο θέμα, την πρόταση της Δημοκρατικής Αριστεράς για την έξοδο από την κρίση ανέπτυξε από την Τρίπολη ο Φώτης Κουβέλη «όχι άλλα μέτρα Λιτότητας». Αρχικά, είχε συνάντηση με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Καθηγητή Θ. Παπαθεοδώρου και ομάδα Καθηγητών στα γραφεία της πρυτανείας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Εκεί, ενημερώθηκε για τις δράσεις και το ερευνητικό έργο του Πανεπιστημίου, ενώ ο ίδιος εξέφρασε την απόλυτη στήριξη του στο ΠΑΠΕΛ
Ακολούθησε συνάντηση με τον Δήμαρχο Τρίπολης Ι. Σμυρνιώτη, όπου ενημερώθηκε για τα προβλήματα του Δήμου και μετά είχε συνάντηση με το Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Τατούλη, ο οποίος εξήρε την προσωπικότητα του Φώτη Κουβέλη και τον συνεχάρη για το θάρρος του να προχωρήσει μπροστά σε αυτή τη συγκυρία. Επίσης, αναλυτικά όλες οι εκδηλώσεις για το καρναβάλι της Μεγαλόπολης.
Παναγιώτης Βαλασόπουλος: «Οι Σχολές σε Ναύπλιο και Καλαμάτα, μπορούν να συμβάλλουν στην προώθηση του τουριστικού προϊόντος της περιφέρειας». Αφιέρωμα στα 100 χρόνια της 4ης Μεραρχίας Πελοποννήσου. Κρίσιμες ώρες για την επίλυση του προβλήματος των σκουπιδιών στο Δήμο Τρίπολης. Τατούλης Π.: Σημαντικός πυλώνας για ευοίωνη πορεία προς το μέλλον το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Στις Αθλητικές σελίδες ΣΕΦΑ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ – Α.Ε.Κ. 82-69 αναλυτικό ρεπορτάζ. Δήλωση Γιάννη Σμυρνιώτη. Τέλος, στο Καλημέρα Αρκαδία «Αποφάσεις για δυο σημαντικά έργα σε Λεωνίδιο και Τυρό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: