Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Φύλλο 2783, Τετάρτη 08 Φεβρουαρίου 2012

Διαβάστε στο πρώτο θέμα της εφημερίδας "Αρκαδικές Ειδήσεις": Θεομηνία έπληξε την Αρκαδία. Μεγάλες πλημμύρες σε Τρίπολη και γύρω περιοχές. Πρωτοφανής κακοκαιρία και ζημιές Βόρεια και Νότια Κυνουρία. Επίσης διαβάστε στις σελίδες της εφημερίδας: Απάντηση έδωσε το Υπουργείο Εργασίας για το ΙΚΑ Λεωνιδίου. Νεκρός ηλικιωμένος από πυρκαγιά σε σπίτι στο Καστρί. Τροχαία ατυχήματα τον Ιανουάριο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Παράταση δύο μηνών για την συζήτηση του θέματος εξόρυξης λιγνίτη.
Διαβάστε επίσης στις αθλητικές σελίδες της εφημερίδας: Πέρασε από το Άργος ο Αρκαδικός και ανέβηκε στην τρίτη θέση. Υπόλοιπη αγωνιστική δράση της Α2. Ο τίτλος στις κορασίδες της Άμιλλας Τρίπολης. Πλήρωσαν τις άστοχες επιλογές στην επίθεση οι άνδρες της Άμιλλας. Τοπική αγωνιστική ποδοσφαιρική δράση. Ισοπαλία για Νέους Αστέρα και νίκη για Εφήβους. Τέλος διαβάστε για τις δράσεις του ΕΟΣ και του ΣΑΟΟ.
Στην στήλη "Καλημέρα Αρκαδία" διαβάστε για το αίτημα να κηρυχθεί ο Δήμος Τρίπολης σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και Θεομηνιόπληκτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: