Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Φύλλο 2795, 24 Φεβρουαρίου 2012

Διαβάστε στο σημερινό φύλλο των "Αρκαδικών Ειδήσεων" για την ψήφιση του προϋπολογισμού της Μεγαλόπολης. Τι λέει ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης σχετικά με την αποτύπωση της συνέπειας, της κοινωνικής ευαισθησίας και της αποτελεσματικότητας της Δημοτικής Αρχής. Σοβαρές ενστάσεις εκφράζονται από τις τρεις παρατάξει της αντιπολίτευσης. Διαβάστε επίσης τι πρέπει να προσέξετε όσοι ταξιδεύετε προς Ελευσίνα και Πάτρα. Έκτακτη γενική συνέλευση της ΕΛΜΕ Αρκαδίας. Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στη Μεγαλόπολη. Ημερίδα της ΠΕΔ για τα ναρκωτικά. Επίσης με Πανεπιστήμιο της Κίνας θα συνεργαστεί το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Την Τρίτη συνεδριάζει η ΠΕΔ στην Τρίπολη. Συνεδριάζει το ΠΕριφερειακό Συμβούλιο 
Διαβάστε επίσης στην εφημερίδα και τις αθλητικές σελίδες. Με το αγαπημένο του σκορ ο Αστέρας στους "4" του Κυπέλλου Ελλάδος. Τι δήλωσε μετά το παιχνίδι ο προπονητής της ομάδας Σάκης Τσιώλης. Νυχτερινό σκι και σημαντικές εκπτώσεις στο ΧΚ Μαινάλου. Ακόμη μία σημαντική νίκη για την ομάδα του Συλλόγου Δρομέων. Ο Ποδηλατικός Όμιλος Τρίπολης και στο Λος Άντζελες.
Τέλος διαβάστε στη στήλη "Καλημέρα Αρκαδία": Έρχονται σοβαρές εξελίξεις για τα έργα στο λιμάνι του Παραλίου και στο δρόμο "Τρίπολης - Άστρους".

Δεν υπάρχουν σχόλια: