Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Φύλλο 2802, Τετάρτη 07 Μαρτίου 2012

Διαβάστε στο σημερινό φύλλο των Αρκαδικών Ειδήσεων και στο πρώτο θέμα: "Μήνυμα Τατούλη σε εργολάβους". Θα ενεργοποιηθεί Τμήμα Εσωτερικού Ελέγχου των Τεχνικών Έργων. Γιατί άσκησε κριτική στους Δήμους για τα σκουπίδια και τι είπε για τις Ειδικές Οικονομικές Ζώνες. Διαβάστε επίσης στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας: Σήμερα οι αποφάσεις για τα σκουπίδια της Τρίπολης. Επιτροπή Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών του Δήμου Μεγαλόπολης.
Επίσης στις αθλητικές σελίδες των Αρκαδικών Ειδήσεων διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ για την ήττα του ΣΕΦΑ Αρκαδικού στην Κηφισιά από την τοπική ομάδα το περασμένο Σάββατο, συνοδευόμενο από αναλυτικά στατιστικά και γραφήματα. Τι είπε ο κόουτς της ομάδας στους παίκτες για το ματς με τη Νέα Κηφισιά στους παίκτες του. Γιατί έχασε ο Αρκαδικός στη Νέα Κηφισιά; Η αγωνιστική δράση στης Α2 Εθνικής. Οι Δρομείς ήταν οι νικητές του ντέρμπι της Τρίπολης. Αναλυτικό ρεπορτάζ για την αναμέτρηση. Επίσης αναλυτικό ρεπορτάζ από τη νίκη της Άμιλλας Τρίπολης επί του ΣΕΦΑ Αρκαδικού για το γυναικείο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Πιο κοντά στην άνοδο ο Ηρακλής Σκοπής.
Τέλος διαβάστε στη στήλη "Καλημέρα Αρκαδία". Μειώθηκε δραματικά η κίνηση στα εμπορικά του Λεωνιδίου και της Μεγαλόπολης κατά την περίοδο των εκπτώσεων!

Δεν υπάρχουν σχόλια: