Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Φύλλο 2813, Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2012

Διαβάστε στο σημερινό φύλλο των "Αρκαδικών Ειδήσεων" και στο πρώτο θέμα: Μαζεύονται τα σκουπίδια από την Τρίπολη. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας δεν θα υπάρχει πρόβλημα, λέει ο Δήμαρχος. Τι συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο. Επίσης διαβάστε στις σελίδες της εφημερίδας: Συγκέντρωση ΚΚΕ στην Τρίπολη. Συλλαλητήριο από το Εργατικό Κέντρο στην Τρίπολη. Δημοπρατήθηκε το έργο της πεζοδρόμησης του κέντρου της Τρίπολης - Σύντομα ξεκινούν τα έργα. Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου σε Τρίπολη και Μεγαλόπολη.
Διαβάστε τέλος στις αθλητικές σελίδες των "Αρκαδικών Ειδήσεων" για την αναμέτρηση του ΑΟ Νεοχωρίου με τον Άρη Σκάλας, για τις νίκες του Πήγασου και του Λεωνιδίου, αλλά και για ανάλυση του "φαινομένου" της χαμηλής προσέλευσης του κόσμου στα ματς του Αστέρα παρά την εξαιρετική πορεία στο β' γύρο. Τρίτες θέσεις για Ρουμελιώτη και Σταματάκο στο Ενωσιακό της Καλαμάτας.
Τέλος διαβάστε στη στήλη "Καλημέρα Αρκαδία" για το γεγονός ότι το κτίριο του Παλαιού Δημαρχείου της Τρίπολης πρόκειται να χαρακτηριστεί ως Ιστορικό Μνημείο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: