Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Φύλλο 2821, Τρίτη 03 Απριλίου 2012

Διαβάστε στο πρώτο θέμα των "Αρκαδικών Ειδήσεων": Ειδικός χώρος για τους μετανάστες στο Νοσοκομείο. Τι περιλαμβάνει η Υγειονομική διάταξη του Λοβέρδου. Υποχρεωτική η δημιουργία χώρου "για απομόνωση, περιορισμό-καραντίνα και νοσηλεία, οι οποίοι πληρούν τις προδιαγραφές ασφαλούς ιατρικής αντιμετώπισης και φύλαξης των νοσηλευομένων". Επίσης στις σελίδες των "Αρκαδικών Ειδήσεων" διαβάστε: Κανονικά λειτουργούν τα φανάρια του 1ου Γυμνασίου Τρίπολης. Επίσχεση Εργασίας σε Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας. "Τέχνη και Διαπολιτισμικότητα" στην Τρίπολη. 
Ακόμη μπορείτε να διαβάσετε για την υποψηφιότητα της Γεωργίας Παναγοπούλου με την Δημοκρατική Αριστερά στις προσεχές εκλογές, όπως επίσης και τις απαντήσεις που έδωσε ο Κώστα Βλάσης στο Δημοτικό ραδιόφωνο Τρίπολης.
Στια θλητικές σελίδες των "Αρκαδικών Ειδήσεων" διαβάστε για την ισοπαλία του Αστέρα Τρίπολης με τον ΟΦΗ και το αναλυτικό ρεπορτάζ. Επίσης τίτλος και μαθηματικά με ισοπαλία ο Παναρκαδικός. Ήττα για Ηρακλή Σκοπής με τον τον τίτλο του β' τοπικού να πηγαίνει στον ΠΑΟ Κανδήλας. ανακοίνωση με "αιχμές" του πρώην Προέδρου του Ηρακλή Σκοπής. Δεκατέσσερα μετάλλια για τον ΚΟΑΤ το Σαββατοκύριακο. Ήττα για τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Αρκαδικού.
Στην τελευταία σελίδα και τη στήλη "Καλημέρα Αρκαδίας" διαβάστε για τις εξελίξεις που δρομολογούνται για την ανέγερση Δημαρχείου στο Άστρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: