Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Φύλλο 2823, Πέμπτη 05 Απριλίου 2012

Διαβάστε στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας και στο πρώτο θέμα: "Τι πρέπει να προσέξουμε στις αγορές του Πάσχα". Συμβουλές από τον Φορέα Ελέγχου Τροφίμων. Εντατικοποίηση ελέγχων για την προστασία καταναλωτών. Παρουσιάστηκε το νέο εγχειρίδιο του Κώστα Βλάση για τις "Πρώτες Βοήθειες". Διαβάστε επίσης στις σελίδες των "Αρκαδικών Ειδήσεων" Απαντήσεις για τη Λειτουργία του Δημοτικού Λαχανόκηπου. Παρέμβαση Γόντικα για τη Μονάδα Βιοαερίου στη θέση Μπέρμπερη στο Δήμο Τρίπολης. Συμμετοχή του Δήμου Τρίπολης στην έκθεση εναλλακτικού τουρισμού Nexus.
Στις αθλητικές σελίδες των "Αρκαδικών Ειδήσεων" διαβάστε για το ρεπορτάζ του Παναρκαδικού και της Φαλαισίας. Δηλώσεις Μαυρέα για την κατάκτηση του τίτλου. Ποιοι είναι οι αντίπαλοι στις προσεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων γυναικών, νεανίδων και κορασίδων της Άμιλλας. Ήττα για τις κοπέλες του ΣΕΦΑ Βόλει στη Ναύπακτο.Τελευταίος αγώνας Χιονοδρομίας το 2012 για τον ΕΟΣ Τρίπολης.
Διαβάστε τέλος στη στήλη "Καλημέρα Αρκαδία": Απορρίφθηκε η χρηματοδότηση για τη Μονάδα Επεξεργασίας Υγρών Αποβλήτων του Τυρού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: