Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Φύλλο 2863, Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012


Στο σημερινό φύλλο των Αρκαδικών Ειδήσεων μπορείτε να διαβάσετε στο πρώτο θέμα:  Νέα έργα στο Λεκανοπέδιο -  Στη Μεγαλόπολη με χρήματα από το «λιγνιτόσημο».
Επίσης μπορείτε να διαβάσετε, Κώστας Βλάσης: «Ο Αντώνης Σαμαράς κρίνεται ως ο ικανότερος για να βγάλει τη χώρα από το τέλμα». Αποδεκτή η παραίτηση του Περιφερειακού Συμβούλου Αρκαδίας Κων/νου Μπεντεβή. Οι επιχειρήσεις της Αρκαδίας δηλώνουν «ζωντανές» στην 7η Περιφερειακή Έκθεση «Αρκαδικό Πανόραμα». Τι αλλάζει στην οδό «Γρ. Λαμπράκη». Αίτηση φωτισμού της γέφυρας και της στάσης Μάναρη από τον Σύνδεσμο Μαναριωτών Αττικής προς την Περιφέρεια. «Ανυπόστατες οι πληροφορίες περί κατάργησης του Κέντρου Υγείας Τροπαίων».
Μπορείτε επίσης να διαβάσετε για τη συνάντηση ΠΕΑ με τον Βαγγέλη Γιαννακούρα. Για τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Β. Κυνουρίας. Για το έργο της ολοκλήρωσης του συστήματος θέρμανσης του Πνευματικού Κέντρου το οποίο βρίσκεται στην τελική φάση και τέλος, για τα κονδύλια για την πυροπροστασία στους Δήμους που παραμένουν άφαντα.
Στις Αθλητικές Σελίδες μπορείτε να διαβάσετε: Η ατάκα του Κρητικού, η μνήμη του Τριαντάφυλλου και το Champions League. Ανοιχτές προπονήσεις και δοκιμές για Λεωνίδιο εν όψει Γ’ Εθνικής. Ο Κ. Καλογιαννίδης νέος προπονητής της ΑΕΚ Τρίπολης! Οι Νεανίδες της Άμιλλας έμαθαν πρόγραμμα στην τελική φάση! Την Παρασκευή μαθαίνουν αντιπάλους Καλαμάτα ’80 και Λεωνίδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: