Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Φύλλο 2861, Σάββατο 02 Ιουνίου 2012

Διαβάστε στο σημερινό φύλλο των "Αρκαδικών Ειδήσεων" και στο πρώτο θέμα: "Αντιδράσεις εργαζομένων της ΔΕΗ. Αποκατάσταση μισθών θέλουν στη Μεγαλόπολη". Επίσης διαβάστε στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας και στις εσωτερικές σελίδες. Η ανακοίνωση της Ένωσης Συλλόγων του τέως Δήμου Κοντοβάζαινας για τον καθαρισμό της λίμνης Λάδωνα. Λυκουρέντζος: "Οι δυσκολίες δεν ξεπερνιούνται με ευχάριστα μέτρα". Η επίσκεψη Παπαϊωάννου στην Τρίπολη. Καθοριστική η συμβολή του Συνδέσμου Μαναριωτών Αττικής στις θετικές εξελίξεις για τον φωτισμό της τραινογέφυρας Μάναρη.
Επίσης διαβάστε: Π. Τατούλης: Μπαίνει σε φάση υλοποίησης το Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, ύψους 130 εκατομμυρίων ευρώ. Το μουσείο δασικής ιστορίας Μαινάλου. Άρθρα των κ.κ. Νικόλαου Γιαννακόπουλου, Τάσου Παπαζαχαρία και Ουρανίας Αρφάνη.
Στις αθλητικές σελίδες των "Αρκαδικών Ειδήσεων" διαβάστε το Β' μέρος της συνέντευξης των αδερφών Γκιζόγιαννη.  Ευθύνες ΚΟΑΤ σε Πολιτεία για την απουσία της Κολύμβησης από τους σχολικούς αγώνες. Δήλωση Μποροβήλου για την πρώτη συμμετοχή στο Europa League.Τα αποτελέσματα για τα Μπαράζ ανόδου στην Δ' Εθνική.
Τέλος διαβάστε στην τελευταία σελίδα της εφημερίδας και στην στήλη "Καλημέρα Αρκαδία": Θέμα χρόνου οι προσλήψεις συμβασιούχων πυροσβεστών και στην Αρκαδία. Οι βουλευτικές εκλογές του Ιουνίου και η τελευταία απογραφή της στατιστικής υπηρεσίας και τέλος Αυστριακός πρώην ΥΠΟΙΚ: "Όλα τα δάνεια τα πήραν οι τράπεζες στην Ελλάδα - Ούτε σεντς οι Έλληνες".

Δεν υπάρχουν σχόλια: