Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Φύλλο 2880, Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Διαβάστε στο σημερινό φύλλο των "Αρκαδικών Ειδήσεων" και στο πρώτο θέμα: Έργο στο Παράλιο Άστρος για την αποκατάσταση ζημιών στο Λιμάνι. Τι αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο; Επίσης διαβάστε στις σελίδες της εφημερίδας:Δυνατότητα επιλογής κατάταξης σε κατώτερη ασφαλιστική κατηγορία από τους ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ. Πρόσληψη προσωπικού στη Νότια Κυνουρία για την αντιμετώπιση αναγκών πυρασφάλειας και πυροπροστασίας. Τις στήλες Καλημέρα κ. Πρόεδρε και την  Πίσω πλευρά στα γεγονότα και τα πρόσωπα. Πρόταση για ενεργειακή αναβάθμιση δημοτικών κτιρίων στη Μεγαλόπολη. Σε πέντε προσλήψεις θα προχωρήσει ο Δήμος Μεγαλόπολης. Την Τρίτη συνεδριάζει η ΠΕΔ. Επίσης διαβάστε για τη δωρεάν παραχώρηση οχήματος στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Μεγαλόπολης.
Στις αθλητικές σελίδες της εφημερίδας μας διαβάστε την αποκλειστική συνέντευξη του Γιώργου Βαρβεράκη, προπονητή του Π.Ο.Τρίπολης και της Εθνικής ομάδας. Επίσης με όλα της τα "όπλα" η Άμιλλα στην Αθήνα για τους αγώνες μπαράζ ανόδου στην Α2! Αναστέλλει τη λειτουργία του ο Ηρακλής Σκοπής! Παλαίμαχοι ΑΕΚ και Βόρειας Κυνουρίας δίνουν φιλικό για πολύ καλό σκοπό! Στη Δόξα Μεγαλόπολης ο Βασίλης Κούβαλης.
Τέλος στην τελευταία σελίδα των "Αρκαδικών Ειδήσεων" διαβάστε: Γιατί να μισθώσουμε οικόπεδο για τα σκουπίδια όταν υπάρχει έκταση στην Ασέα που είναι δωρεάν. Νέα απόφαση για τα ανεκτέλεστα έργα του Αρκαδικού Χωριού στην Κυνουρίας. Διαφωνία στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόρειας Κυνουρίας και για την εκλογή εκπροσώπων στον ΦΟΔΣΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: