Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Φύλλο 2911, Τρίτη 28 Αυγούστου 2012


Στο σημερινό φύλλο των Αρκαδικών Ειδήσεων και στο πρώτο θέμα, μπορείτε να διαβάσετε: «Ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ – Ονόματα Επιτυχόντων στην Αρκαδία» (συνεχίζονται στο αυριανό φύλλο). Επίσης διαβάστε στα υπόλοιπα θέματα της εφημερίδας μας: Δύο νέοι χώροι στάθμευσης στην Τρίπολη. Ξεκινά η ελεγχόμενη στάθμευση στην «κάτω αγορά». Τάτουλης: «Δεν θα επιτρέψουμε να μετατραπεί η Πελοπόννησος σε αποθήκη ανθρώπινων ψυχών». Το μήνυμα του Δημάρχου για τους επιτυχόντες. Το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζομένους να ριχτούν στη μάχη. Επίσκεψη Κινέζων μαθητών στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου. «Δεν αντέχουμε άλλες περικοπές» λένε οι αστυνομικοί υπάλληλοι.
Διαβάστε στις «Αρκαδικές Ειδήσεις» και στις αθλητικές σελίδες της εφημερίδας: Ιδανική πρεμιέρα, μέτρια εμφάνιση για τον Αστέρα επί της ΑΕΚ. Τσιώλης: «Ο Αστέρας έχει μεγάλες δυνατότητες». Τσαμπούρης: «Κάναμε καλή αρχή». Ντεμπούτο για Φούλοπ και Ντινιωτάκη. Ο Φούλοπ MVP του αγώνα. Αιμοδοσία για τον Παναρκαδικό».
Τέλος όσον αφορά την τελευταία σελίδα και τη στήλη «Καλημέρα Αρκαδία», διαβάστε: «Κόντρα στο Δημοτικό Συμβούλιο για την επιχορήγηση του Ορειβατικού Συλλόγου για το Rolleski». Αντιδράσεις στη Λακωνία επειδή θα λειτουργήσει στη Μεγαλόπολη το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο της Νέας Εθνικής Οδού Λεύκτρου – Σπάρτη! Ο Βενιζέλος «σνόμπαρε» τον Παπανδρέου.



Δεν υπάρχουν σχόλια: