Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Φύλλο 2916, Τρίτη, 04 Σεπτεμβρίου 2012

Διαβάστε στο σημερινό φύλλο των Αρκαδικών Ειδήσεων και στο πρώτο θέμα: «Πρόστιμα για τα σκουπίδια στο Δήμο Τρίπολης. Ο Περιφερειάρχης υπέγραψε τέσσερις αποφάσεις. Κοινοποιήθηκαν σε Εφορία, Πράσινο Ταμείο και Εισαγγελέα.
Διαβάστε επίσης στο σημερινό φύλλο και στα θέματα της επικαιρότητας: Νέες κλοπές μετασχηματιστών της ΔΕΗ στην Τρίπολη. Φεστιβάλ ΚΝΕ στην Τρίπολη. Υπεροβολική καθυστέρηση στη ρύθμιση των δανείων των επιχειρήσεων των πυρόπληκτων νομών. Τη δημιουργία σώματος Ελέγχου και Δίωξης Παραεμπορίου ζητά το Επιμελητήριο Αρκαδίας. Σχέδια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τουριστική διαδρομή στην Πελοπόννησο. Στο διεθνή σχεδιασμό για τους προορισμούς της κρουαζιέρας τα λιμάνια της Περιφέρειας. Το Δεκέμβριο οι εκλογές για τα υπηρεσιακά συμβούλια των δημοτικών υπαλλήλων.
Επίσης στις αθλητικές σελίδες των «Αρκαδικών Ειδήσεων» διαβάστε για τη νίκη του Αστέρα Τρίπολη επί της Κέρκυρας και το αναλυτικό ρεπορτάζ της αναμέτρησης. Τσιώλης: «Σημαντική νίκη για μας». Ντεμπούτο για τον Ντε Μπλάσις με το δεξί. Φιλική η Κ-17 με Παναρκαδικό. Κουρμπέλης και Μπακασέτας στην Εθνική Ελπίδων. Ξεκινά η σεζόν από 03/09 για τον Όμιλο Τέννις της ΑΕΚ. Ανακοίνωση του Ομίλου της ΑΕΚ για τον Σ.Α.Τρίπολης.
Τέλος στην τελευταία σελίδα και τη στήλη «Καλημέρα Αρκαδίας» διαβάστε: Σχέδιο «σκούπα» για τους λαθρομετανάστες της Τρίπολης σχεδιάζει το Υπουργία Προστασίας του Πολίτη. Σχέδιο Πώλησης για νησάκια και νησίδες της Πελοποννήσου. Ιδού οι «υπέρογκοι»μισθοί των ιεραρχών. Διευρύνεται η χρήση κάρτας αποδείξεων.
Αναλυτικότερα:

Δεν υπάρχουν σχόλια: