Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Φύλλο 2918, Πέμπτη, 06 Σεπτεμβρίου 2012

Διαβάστε στο σημερινό φύλλο των "Αρκαδικών Ειδήσεων" και συγκεκριμένα στο πρώτο θέμα: Έρχονται νέοι φοιτητές. Εγγραφές στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Επίσης στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας: Άστρος - Εκδήλωση ενημέρωσης για το φαινόμενο του σχολικού εκφοβισμού. Πορεία Ειρήνης από την Κερασίτσα στην Τρίπολη για να τιμηθεί ο Γρηγόρης Λαμπράκης.
Διαβάστε στις εσωτερικές σελίδες της εφημερίδας θέματα της τοπικής επικαιρότητας. Πρόταση για γενική απεργία ενάντια στο κυβερνητικό πακέτο μέτρων από το Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας. Μειώθηκε η εμπορική κίνηση στην αγορά της Τρίπολης την περίοδο των θερινών εκπτώσεων! Μείωση αντικειμενικών αξιών ζητούν στη Νότια Κυνουρία. Καταργούνται το ΙΚΑ, η Εφορία, το Ειρηνοδικείο και τα Γενικά Αρχεία του κράτους στο Λεωνίδιο. Οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Βόρειας Κυνουρίας. Με εντολή Λυκουρέντζου ο ΕΟΠΥΥ δίνει εκατ ευρώ που οφείλει σε 500.000 ασφαλισμένους. Σκληρή απάντηση των οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ Πελοποννήσου σε Τατούλη και Νικολάκου. Απαράδεκτα χαρακτηρίζει τα πρόστιμα του ΠΕριφερειάρχη σε δήμους για τα σκουπίδια ο περιφερειακός σύμβουλος Β. Γούργαρης.
Διαβάστε επίσης στις αθλητικές σελίδες της εφημερίδας. Τα αδέρφια Σπύρος & Γιάννης Λαγός συναντιόνται ξανά στον Παναρκαδικό. Επιστροφή ετικετών για τις τελευταίες μεταγραφές. Πανευρωπαική συμμετοχή για Σταματάκο της ΑΕΚ Τρίπολης!
Τέλος διαβάστε στην τελευταία σελίδα των "Αρκαδικών Ειδήσεων" και στη στήλη "Καλημέρα Αρκαδία": Πάνω από 1.000.000 ευρώ θα μπει στα ταμεία των Δήμων της Αρκαδίας! Προβλήματα θα δημιουργήσει η κατάργηση Ειρηνοδικείων στην Αρκαδία. 200 με 250 ευρώ θα χάσουν από το μισθό τους οι Αστυνομικοί στην Αρκαδία!


Δεν υπάρχουν σχόλια: