Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Φύλλο 2921, Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Διαβάστε στην πρώτη σελίδα των "Αρκαδικών Ειδήσεων" και στο πρώτο θέμα της εφημερίδας: Κατεβάζουν ρολά οι Δήμοι αφού δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα λειτουργικά τους έξοδα τη μισθοδοσία προσωπικού και τη λειτουργία των κοινωνικών δομών. 12 και 13 Σεπτεμβρίου και στην Αρκαδία. Επίσης στην πρώτη σελίδα διαβάστε: Το Πανεπιστήμιο δεν θα προκηρύξει εκλογές για την ανάδειξη των Εσωτερικών Μελών του Συμβουλίου του.
Στις εσωτερικές σελίδες και στα υπόλοιπα θέματα της επικαιρότητας μπορείτε να διαβάσετε: Ο Δήμαρχος Τρίπολης για την έναρξη της νέας σχολικής σχολικής χρονιάς. Από την Αρκαδία θα περάσει ο διεθνής αγώνας δρόμου υπεραποστάσεως "Σπάρταθλον 2012". Το πρώτο πράσινο νηπιαγωγείο της Ελλάδας θα λειτουργήσει στο Μερκοβούνι. Σήμερα συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης. Εκδήλωση έγινε στην Τρίπολη για την Παγκόσμια Ημέρα Φυσικοθεραπείας. Νέα έργα προγραμματίζονται στην Γορτυνία. Σε Αλβανία και χωριά της Βόρειας Ηπείρου ο Μητροπολίτης Αλέξανδρος.
Διαβάστε επίσης στις αθλητικές σελίδες της εφημερίδας: Το ντέρμπι για το πρωτάθλημα εφήβων ανάμεσα στους Δρομείς και τον Αρκαδικό πήγε στον ΣΕΦΑ. Άνετη επικράτηση της Άμιλλας στους παίδες. Η πρωταθλήτρια Εσθονίας JULIA MATOJAN νέα προπονήτρια tennis του Σ.Α.Τ. Προετοιμασία εν όψει του Κυπέλλου για Παναρκαδικό. Νέα από την Σκακιστική Ομάδα της Τρίπολης.
Τέλος διαβάστε στην τελευταία σελίδα των "Αρκαδικών Ειδήσεων" και στην στήλη "Καλημέρα Αρκαδία": Χρήματα σε περιφέρεια Πελοποννήσου και Δήμους της Αρκαδίας στέλνει το Υπουργείο Εσωτερικών! Εκδήλωση για τη Γορτυνία σχεδιάζεται να γίνει στο Αμερικάνικο Κολλέγιο. Με τι ασχολείται ο Λαλιώτης στα Δολιανά;

Δεν υπάρχουν σχόλια: