Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Φύλλο 3037, Τετάρτη 06 Μαρτίου 2013

Διαβάστε στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας και ειδικότερα στο πρώτο θέμα της Τετέρτης, 06 Μαρτίου 2013: Ένας Γαλανόλευκος Φάρος στην Αρκαδία! Τι απαντούν ο Ειρηναίος Χριστόφιλος και ο Ηλίας Σπυρόπουλος για το Σύνδεσμο Φίλων Εθνικής Ελλάδος. Επίσης διαβάστε στην πρώτη σελίδα: «Αρκαδικό Συμπόσιο» από την Πολιτιστική Κληρονομιά. Τουριστική διαδρομή που θα ενώνει το Λύκαιο όρος με τον Επικούρειο Απόλλωνα!
Επίσης διαβάστε στις εσωτερικές σελίδες των «Αρκαδικών Ειδήσεων» και στα θέματα της επικαιρότητας: Οι καρναβαλικές εκδηλώσεις στο Δήμο Τρίπολης για το 2013. Θέατρο δρόμου στο προαύλιο χώρο του Μαλλιαροπουλείου! Παρέμβαση Λυκουρέντζου στο Υπουργικό Συμβούλιο στην Κωνσταντινούπολη. Επιστημονική εκδήλωση από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Εκδήλωση Επιμελητηρίου και του Σωματείου Επαγγελματιών Άστρους για την παρουσίαση προγραμμάτων ΕΣΠΑ. Η απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου για το Σχέδιο «Αθηνά». Αντιδράσεις από τους ενεργειακούς δήμους για το «λιγνιτόσημο». ΟΕΒΑ- «Άνθρακες ο θυσαυρός», όσον αφορά το επίδομα ανεργίας στους ελεύθερους επαγγελματίες. Πρόγραμμα Μαθητείας για Απόφοιτους Δημόσιας Τεχνικής Εκπαίδευσης για Απόκτηση Επαγγελματικής Εμπειρίας. Νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα στην Τρίπολη. Σε συνέδριο για την τηλεθέρμανση με βιομάζα ο Δήμος Τρίπολης.
Στις «αθλητικές σελίδες» των «Αρκαδικών Ειδήσεων» διαβάστε: Αγχώδης επικράτηση για την Άμιλλα απέναντι στην ομάδα της ΕΑΠ. Ο Αρκαδικός τις εντυπώσεις, τα Τρίκαλα τη νίκη. Παράταση στη «μάχη» ανόδου για τον Παναρκαδικό. Έντονη διαμαρτυρία από το τμήμα βόλεϊ του Αρκαδικού. Ο Όμιλος Τέννις της ΑΕΚ Τρίπολης συμμετείχε στις εκδηλώσεις της Παγκόσμιας Ημέρας του Τέννις.
Τέλος διαβάστε στην τελευταία σελίδα και τη στήλη «Καλημέρα Αρκαδία»: Στοιχείο του ΕΛ.Γ.Ο. «Δήμητρα» - Ξεχωρίζει το μέλι ΠΟΠ της Ελάτης Μαινάλου! Ποιο αντικείμενο και όνομα θα έχει το νέο Πανεπιστημιακό τμήμα της Τρίπολης; «Harlem Shake» στην πλατεία Πετρινού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: