Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Φύλλο 3047, Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Διαβάστε στο σημερινό φύλλο και στο πρώτο θέμα της εφημερίδας: Ψηφιακή ανάδειξη των κάστρων της Αρκαδίας. Θα δημιουργηθεί διαδικτυακή ψηφιακή πλατφόρμα που θα περιλαμβάνει πολλαπλές αλληλοϋποστηριζόμενες εφαρμογές δωρεάν & ανοιχτής πρόσβασης. Το έργο εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ με απόφαση Τατούλη. Επίσης διαβάστε στην πρώτη σελίδα των «Αρκαδικών Ειδήσεων»: Παρουσίαση νέου βιβλίου από την Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Τρίπολης. Σύλληψη για ναρκωτικά στην Τρίπολη. Διαμαρτυρία από το ΠΑΜΕ στο ΙΚΑ Τρίπολης για τα προβλήματα των ΑΜΕΑ.
Το πρόγραμμα εορτασμού της «25ης Μαρτίου» στη Μεγαλόπολη. Στην Τρίπολη τμήμα του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Λουκά Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως Κριμαίας του Ιατρού. Παρέμβαση Σγουρού για τη μεταφορά σκουπιδιών της Τρίπολης στη Φυλή. Διαβούλευση το Σάββατο στα Τρόπαια. Στο ΕΣΠΑ η αποκατάσταση του ιστορικού κτηρίου πύργου Πλαπούτα στη Γορτυνία. Απαραίτητη συνθήκη για την Ευρωπαϊκή Ένωση η επίδειξη αλληλεγγύης. Το έθιμο της Γουρνοχαράς αναβίωσε στο Άγαλι. Δύο πανεπιστημιακά τμήματα της Τρίπολης στο νέο ακαδημαϊκό χάρτη. Επίτιμος Πρόεδρος των τριτέκνων ο Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος. «Οι “σύγχρονοι Γκεμπελίσκοι” του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούν να σταθούν στην Πελοπόννησο». Διαβάστε και το άρθρο του Κωνσταντίνου Γαλιώτου με θέμα: «Ένα ακόμη Ευρωπαϊκό πρόγραμμα της Περιφέρειας Πελοποννήσου».
Στα αθλητικά θέματα της εφημερίδας διαβάστε αναλυτικά: «Απάντηση στις «εκπλήξεις» και διατήρηση σε τροχιά παραμονής από τον Αρκαδικό μετά τη νίκη επί του Λαυρίου. Καστρίτης: «Νίκη προερχόμενη από την καρδιά και την ψυχή των παικτών». Γκιζόγιαννης: «Νίκη βάλσαμο για εμάς». Η επιστροφή του Παναγιώτη Υφαντή στην Τρίπολη και η κοινή απαίτηση των φίλων του ΣΕΦΑ. Ο Σύλλογος Φιλάθλων Εθνικής ομάδας Αρκαδίας βλέπει Εθνική την Παρασκευή! Χωρίς Φούλοπ, Πιπίνη ξεκίνησε η προετοιμασία του Αστέρα.
Τέλος διαβάστε στην τελευταία σελίδα της εφημερίδας και τη στήλη «Καλημέρα Αρκαδία»: Έρευνα Πανεπιστημίου αναφέρει στοιχεία σχετικά με την Μέση Προσδοκώμενη Ζωή στην Αρκαδία! Αναρριχητικό πάρκο θα γίνει στο Λεωνίδιο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: