Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Φύλλο 3050, Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Διαβάστε στο πρώτο θέμα του σημερινού φύλλου της εφημερίδας: «Η Τρίπολη τίμησε τον αγώνα του 21». Πλήθος κόσμου τίμησε τις επετειακές εκδηλώσεις στην Αρκαδική πρωτεύουσα. Α. Λυκουρέντζος: «Το παράδειγμα των προγόνων μας, μας οπλίζει με δύναμη και αισιοδοξία και σύνεση για να πετύχουμε τα καλύτερα για τον Ελληνικό Λαό». Επίσης διαβάστε στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας. Τελετή παράδοσης – παραλαβής στο 11ο ΣΠ. Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ελληνορωμαϊκής Πάλης Εφήβων και Νεανίδων. Τσάι και μαθήματα αγγλικής γλώσσας στο Σύλλογο Στερεοελλαδιτών Αρκαδίας.
Κατάθεση στεφάνων για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στο Νεοχώρι. Παρέλαση Αρκάδων στο Μόντρεαλ του Καναδά για την 25η Μαρτίου. Μεγαλειώδης υποδοχή Ιερού Λειψάνου του Αγίου Λουκά Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως Κριμαίας του Ιατρού στην Τρίπολη. ΣΑΟΟ – Βραδιά κλασικής μουσικής στην Τρίπολη. Λυκουρέντζος: «Επιλύεται το πρόβλημα εξόφλησης των εφημεριών». Τακτική συνέλευση στο Σύλλογο Πολυτέκνων Αρκαδίας. Πέτρος Τατούλης: «Αυξανόμενο το ενδιαφέρον των Ρώσων tour operator για την Πελοπόννησο». Νέα επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης ανέργων στην Τρίπολη. Το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Τριπόλης κατά της κατάργησης των περιφερειακών κέντρων προστασίας φυτών και ποιοτικού ελέγχου. Με λαμπρότητα εόρτασαν οι κυνηγοί το εξωκλήσι στον λόφο του Αγιοθόδωρα.
Επίσης διαβάστε στις αθλητικές σελίδες των «Αρκαδικών Ειδήσεων»: Νίκη και ιστορική επιστροφή στην γ’ Εθνική για τον Παναρκαδικό! Μεγάλη νίκη με 2-3 σετ των γυναικών του Αρκαδικού στον Πύργο! Συγχαρητήριο μήνυμα σε Παναρκαδικό από Ερμή Μελιγούς!
Τέλος διαβάστε στην τελευταία σελίδα και στη στήλη «Καλημέρα Αρκαδία»: Εγκαινιάστηκε το Μαλλιαροπούλειο. Το κτίριο επισκέφθηκε ο Πέτρος Τατούλης. Λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας και παρεμβάσεις για την στάθμευση σχεδιάζει ο Δήμος Τρίπολης!

Δεν υπάρχουν σχόλια: