Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Φύλλο 3054, Τρίτη 02 Απριλίου 2013

Διαβάστε στο σημερινό φύλλο και στο πρώτο θέμα: «Οι κανόνες ύδρευσης στη Ν. Κυνουρία. Τι προβλέπει ο νέος κανονισμός που ψηφίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο. Ποιες απαγορεύσεις θα ισχύουν στην περιοχή». Επίσης διαβάστε στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας μας: Κυνοφιλικό διήμερο τον Απρίλιο στην Αρκαδία! Η ετήσια τακτική γενική συνέλευση του Συλλόγου Πολυτέκνων Αρκαδίας. Ομιλία για «Λοιμώξεις Ουροποιητικού – Κυστίτιδες» στην Τρίπολη.
Επίσης στα υπόλοιπα θέματα της επικαιρότητας στις εσωτερικές σελίδες της εφημερίδας: Σε λειτουργία τα έργα προσωρινής διαχείρισης των απορριμμάτων στην Πελοπόννησο. Παράταση πήρε το πρόγραμμα γυναικείας επιχειρηματικότητας στην Πελοπόννησο. Σύμβαση Διαδημοτικής Συνεργασίας μεταξύ Δήμου Τρίπολης και Δήμου Νότιας Κυνουρίας για τις ανάγκες υποστήριξης του Γραφείου Δόμησης. Απολογισμός θα γίνει στις 12 Απριλίου για τα πεπραγμένα του Δήμου Γορτυνίας. 71χρονη συνελήφθη στη Μεγαλόπολη για χρέη προς το δημόσιο. Ο Νίκος Λυγερός μίλησε για το Ανθρωπογενές περιβάλλον. Τσακώνικο Πάσχα στον Τυρό Κυνουρίας. Το «ευχαριστώ» του Δημάρχου Τρίπολης.
Στις αθλητικές σελίδες της εφημερίδας «Αρκαδικές Ειδήσεις» διαβάστε: Ήττα στις λεπτομέρειες για την ομάδα του ΣΕΦΑ Αρκαδικού από την Αγία Παρασκευή. Καστρίτης: «Σημασία να κοιτάζουμε τον εαυτό μας». Τιμήθηκαν Κουτσός και Μαναβόπουλος από τον Αρκαδικό. Τι έγινε στα ματς των τοπικών ποδοσφαίρου της Κυριακής. Επιστροφή στις νίκες για τους έφηβους του Αστέρα! Επιστημονική Ημερίδα Ενημέρωσης στις 6 Απριλίου από την ΑΕΚ.
Τέλος διαβάστε στη στήλη «Καλημέρα Αρκαδίας» στην τελευταία σελίδα της εφημερίδας: Απόφαση για τα Δημοτικά Τέλη στο Αρκαδικό χωριό Κυνουρίας. Ποιοι ελεύθεροι επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενοι δικαιούνται επίδομα στην Αρκαδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: