Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Φύλλο 2773, Τετάρτη 25 Ιανουρίου 2012

Διαβάστε στο σημερινό φύλλο των "Αρκαδικών Ειδήσεων" και στο πρώτο θέμα της εφημερίδας, για το τι δείχνουν τα στατιστικά στοιχεία για ξενοδοχεία και κάμπινγκ όσον αφορά την πτώση του τουρισμού στην Πελοπόννησο. Ανησυχητικά τα μηνύματα και για την Αρκαδία. Επίσης διαβάστε για τη σύλληψη ημεδαπών για κλοπή μετάλλων στην Αρκαδία καθώς και για  την εξιχνίαση της ληστείας σε οικία στα Βούρβουρα που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο 77χρονου ημεδαπού. Επίσης διαβάστε για της εκλογές ανάδειξης εκπροσώπου των φοιτητών στο πρώτο συμβούλιο του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
Επίσης στις αθλητικές σελίδες διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ της αναμέτρησης του ΣΕΦΑ Αρκαδικού με τον Πιερικό/Αρχέλαο με φωτορεπορτάζ και στατιστικά του ματς. Νέα ήττα για τον Πολύβιο Μεγαλόπολης επί του πρωτοπόρου Έσπερου ΑΟ ΠΑ, την αγωνιστική δράση της Α2, την ήττα στις λεπτομέρειες των γυναικών του Αρκαδικού στο βόλεϊ και τέλος για τα τελευταία νέα του Αστέρα Τρίπολης.
Τέλος ενημερωθείτε από τη στήλη "Καλημέρα Αρκαδία" στην τελευταία σελίδα για το τι ανακοίνωσε ο Σμυρνιώτης για έργα στην Τρίπολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: