Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Φύλλο 2822, Τετάρτη 04 Απριλίου 2012

Στο σημερινό φύλλο των Αρκαδικών Ειδήσεων μπορείτε να διαβάσετε τι είπε ο Πέτρος Τατούλης στην συνέντευξη τύπου που έδωσε χθες για την ένταση και τις σφοδρές αντιπαραθέσεις στη συζήτηση για τη μονάδα βιοαερίου «Τέτοιες συμπεριφορές ζημιώνουν τη Δημοκρατία». Επίσης μπορείτε να διαβάσετε, οι δύο λύσεις για τα έργα στην Πλατεία Άρεως. Μουσείο Επαγγελμάτων στο ιστορικό κτίριο της ΟΕΒΑ στην Τρίπολη. Διαγράφηκε ο Γιώργος Σαμαρτζής. Οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας.
Παρουσιάζεται το νέο σύγγραμμα του Κώστα Βλάση για τις «Πρώτες Βοήθειες». Π. Τατούλης: «Δεν θα δεχθούμε για τους μετανάστες ντιρεκτίβες του Υπουργού του οποίου δεν είμαστε υπάλληλοι. Πάσχα στο Τυρό.Τριάντα προσλήψεις για τις παιδικές κατασκηνώσεις του Δήμου Τρίπολης. Στις Αθλητικές σελίδες μπορείτε να διαβάσετε ΣΕΦΑ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ – ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ 88-92, αναλυτικό ρεπορτάζ.
Τέλος στην στήλη «Καλημέρα Αρκαδία» πως θα γίνουν κέντρα φιλοξενίας όταν το Υπουργείο προστασίας του πολίτη δεν γνωρίζει πόσοι Λαθρομετανάστες υπάρχουν στην Πελοπόννησο.
Αύξηση των κλοπών παρουσιάζεται στην Αρκαδία. Οι τρεις πιθανές τοποθεσίες για τη λειτουργία δεματοποιητή απορριμμάτων στο Δήμο Τρίπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: