Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Φύλλο 2913, Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2012

Διαβάστε στο σημερινό φύλλο των "Αρκαδικών Ειδήσεων" και στην πρώτη σελίδα: Στην τελική ευθεία τα έργα στην "Άρεως". Τι σημαίνει η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τη δεύτερη φάση της ανάπλασης. Το κόστος είναι 1370000 ευρώ και οι εργασίες θα ολοκληρωθούν σε εννέα μήνες.
Επίσης διαβάστε στις σελίδας της εφημερίδας μας: Δωρεάν η συμμετοχή στις σχολές γονέων Αρκαδίας. Συμμετοχή του Δήμου Τρίπολης στη 2η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων Αιτωλοακαρνανίας. Μουσική συναυλία στις 6 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Άρεως.Γιόρτασαν οι υπάλληλοι της ΔΕΗ στο εξωκλήσι του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου (Νηστευτή).
Διαβάστε επίσης στις αθλητικές σελίδες των "Αρκαδικών Ειδήσεων": Ο Ντε Μπλάσις στον Αστέρα Τρίπολης. Ξεκίνησε η προετοιμασία για Κέρκυρα. Πρόθεση για προσθήκη 2-3 ακόμη παικτών στο "τριφύλλι". Κερκεμέζος: "Να φτιάξουμε ομάδα σαν μία οικογένεια". Ξεκινά το Πινγκ-Πονγκ στην Τρίπολη από τον ΣΑΤ. Ξεκίνησε η χρονιά για τα παιδικοεφηβικά του Αρκαδικού. Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το παγκόσμιο κύπελλο RolleSki. Ξεκινά η λειτουργία των ακαδημιών του Απόλλωνα Τρίπολης!
Τέλος διαβάστε στην τελευταία σελίδα και τη στήλη "Καλημέρα Αρκαδία": Αλλάζει ο Καλλικράτης - Νέα σύνορα για Δήμους της Αρκαδίας; Αρχαιολογική Έρευνα - Ελέφαντες χρησιμοποιούνταν σε πολεμικές επιχειρήσεις στην Αρχαία Μεγαλόπολη. Τσοχατζόπουλος: Μου την έστησαν Παπανδρέου. Μηνύματα μέσα από τον Κορυδαλλό στέλνει ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: