Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Φύλλο 2971, Παρασκευή 23 Παρασκευή 2012

Στις Αρκαδικές Ειδήσεις μπορείτε να διαβάσετε στο πρώτο θέμα Ο Κώστας Τζιούμης καταγγέλλει ότι … «Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΜΠΑΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ». Επίσης, ο δημοτικός σύμβουλος επικαλείται πληροφορίες ότι ο Δήμος Τρίπολης έστειλε λίστες διαθεσιμότητας. Επίσης μπορείτε να διαβάσετε εξαίρεση διακοπής ρεύματος στις ευπαθείς κατηγορίες καταναλωτών ζητά ο Κώστας Ζαχαριάς. Εργασίες για το γηροκομείο Μεγαλόπολης. Σε Παράλιο, Λεωνίδιο και Δημητσάνα κλείνουν εφορίες και ανοίγουν «Κέντρα Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων».
Ημερίδα «ηλεκτρονικό εμπόριο και σύγχρονη επιχείρηση». Η εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου στο Λεωνίδιο. Δωρεάν τα παιδικά εμβόλια σε ανασφάλιστους και απόρους. 2ημερο εκδηλώσεων από το «Παγκάκι». ΠΕΣΥ - Ψήφισμα στήριξης των εργαζομένων απέναντι στις αντισυνταγματικές αποφάσεις της κυβέρνησης. Γενική συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ στην Τρίπολη.
Συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Τρίπολης. Κλείνουν για δύο ημέρες τα φαρμακεία. Ψήφισμα του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ «κατά των εγκληματικών επιδρομών του Ισραήλ». Ψηφοφορία στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ.
Στις Αθλητικές Σελίδες μπορείτε να διαβάσετε ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ «ΠΑΣΑΡΕΛΑΣ». Συνέντευξη με τον «βασιλιά» της Ξυλορακέτας στην Ελλάδα! Α’ ΜΕΡΟΣ. Ποδόσφαιρο-Δ΄ εθνική: Με κλήρωση ο καταρτισμός των 14 ομίλων για άνοδο από τα τοπικά. Τέλος στην στήλη Καλημέρα Αρκαδία μπορείτε να διαβάσετε στοιχεία διαβιβάστηκαν στη Βουλή για τις αυτοκτονίες σε Αρκαδία και Πελοπόννησο. Κρίσιμες οι επόμενες μέρες για τα «Παραδείσια –Τσακώνα». Διαμαρτύρονται στη Βυτίνα για τα σκουπίδια.





Δεν υπάρχουν σχόλια: