Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Φύλλο 2983, Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Διαβάστε στο πρώτο θέμα των «Αρκαδικών Ειδήσεων»: Την Αρκαδία επισκέφθηκε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης. Στο επίκεντρο Κανδήλα και Βυτίνα για τα έργα στον κάμπο, αλλά και για το Κέντρο Ελληνικής διατροφής. Επίσης διαβάστε στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας. Περιφερειακή συνδιάσκεψη ταξί στην Τρίπολη. Τρεις συλλήψεις στην Τρίπολη. Νέα αποχή αποφάσισαν οι δικηγόροι της Τρίπολης.
Επίσης διαβάστε στις εσωτερικές σελίδες της εφημερίδας και τα θέματα της τοπικής επικαιρότητας: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο «Τρίπολη-Μεγαλόπολη». Ξεκίνησε η υποβολή προτάσεων για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δήμου Μεγαλόπολης. Επί τάπητος οι συγχωνεύσεις και μετονομασίες σχολών ΑΕΙ και ΤΕΙ. Πιλοτικό πρόγραμμα κατάρτισης, παραγωγής και αγοράς ποιοτικού ελαιολάδου σε εγγυημένα υψηλή τιμή. Ο Μητροπολίτης Αλέξανδρος δίδαξε μικρά παιδάκια του Κατηχητικού Σχολείου. Εγκαίνια Έκθεσης «Πελοποννησιακών Παραδοσιακών Προϊόντων, Τουρισμού και Πολιτισμού». Εντατικοί έλεγχοι στις αγορές μέσα στα Χριστούγεννα.
Διαβάστε επίσης: Στο Συμβούλιο Υγείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης μετείχε ο Ανδρέας Λυκουρέντζος. Καταγράφηκε σε video το «τέρας» του Μουστού. Συνέλευση της ΔΗΜ.ΑΡ. Έκτακτη σύγκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου για τη διαθεσιμότητα  ζητά η Λαϊκή Συσπείρωση.
Διαβάστε επίσης στις αθλητικές σελίδες των «Αρκαδικών Ειδήσεων»: Στραβοπάτημα και χαμένη ευκαιρία από τον Αστέρα επί του Άρη. Τσιώλης: «Να αποβάλλουμε τέτοιες αγωνιστικές συμπεριφορές». Η αγωνιστική δράση των τοπικών της Κυριακής. Έχασε ένα ματς που θα μπορούσε να κερδίσει ο Παναρκαδικός. Καλύτερη στην Πάτρα η Άμιλλα για το πρώτο φετινό «διπλό»! Τον απολογισμό του για το 7ο Κύπελλο ΚΟΑΤ, έκανε ο τοπικός σύλλογος. Έκτακτη εκλογική – απολογιστική γενική συνέλευση του Γ.Σ.Α. Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Τρίπολης για το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νεανίδων Υδατοσφαίρισης.
Τέλος διαβάστε στην τελευταία σελίδα της εφημερίδας και στη στήλη: «Καλημέρα Αρκαδία»: Σταματούν προσωρινά τα έργα στο κέντρο της Τρίπολης για να μπορέσουν να δουλέψουν τα καταστήματα. Κινητικότητα στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου για τις συγχωνεύσεις και καταργήσεις που έρχονται στα ΑΕΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: