Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Φύλλο 3008, Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Διαβάστε στο σημερινό φύλλο των «Αρκαδικών Ειδήσεων» και στο πρώτο θέμα: Προγραμματική σύμβαση ανάμεσα σε Δήμο Βόρειας Κυνουρίας και Περιφέρεια για το Πρόγραμμα Καταπολέμησης κουνουπιών. Επίσης διαβάστε στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας: Ανοιχτή Γενική Συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ τη Δευτέρα στην Τρίπολη. Ενημερωτική ημερίδα για την «Θερμοκοιτίδα Απασχόλησης» στα Τρόπαια. Συνελήφθη 41χρονη στη Μεγαλόπολη για οφειλές προς το Δημόσιο.
Στις εσωτερικές σελίδες της εφημερίδας και στα θέματα της επικαιρότητας διαβάστε: Εργαστήρι Φιλαναγνωσίας στη Μεγαλόπολη. Οι επόμενες εκδηλώσεις που προγραμματίζει η Αρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος. Κοπή πίτας για τους Αρκάδες του Μόντρεαλ. Επιτροπή Συμβιβαστικής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών. Ανδρέας Λυκουρέντζος: «Μας σοκάρει και μας γεμίζει λύπη το τρομοκρατικό χτύπημα». ΣΥΡΙΖΑ:  Σύσκεψη εργασίας για την Αυτοδιοίκηση στην Πελοπόννησο. Μέλη της Χρυσής Αυγής Τρίπολης θα παραστούν στην επέτειο της μνήμης ηρώων των Ιμίων. Μαθητές του Λυκείου Λεωνιδίου συγκέντρωσαν τρόφιμα για άπορους της περιοχής. Νέες συλλήψεις για ναρκωτικά έξω από το γήπεδο του Αστέρα. Επιδοτούμενο σεμινάριο για απολυμένους επιχειρήσεων στην Αρκαδία. Το Προεδρικό Διάταγμα για την αξιοποίηση των εκπαιδευτικών.
Επίσης διαβάστε για το Οικονομικά Νέα καθώς και τα Νέα για τους Αγρότες καθώς επίσης: Δωρεά τροφίμων στο κοινωνικό παντοπωλείο. Το ταμείο Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου θα είναι έτοιμο να προσφέρει ουσιαστικές λύσεις στις επιχειρήσεις όταν ολοκληρωθούν τα ΠΕΠ.
Διαβάστε στις αθλητικές σελίδες: Με τη φόρα του β’ γύρου «παρασύρθηκε» και ο «Δικέφαλος του Βορρά»! Τσιώλης: «Σπουδαία νίκη, σημαντικοί βαθμοί». Σπουδαία ανατροπή και νίκη ουσίας για τον Παναρκαδικό επί του Διαγόρα Βραχνέικων. Νίκη για τον Αρκαδικό, ήττα για την Άμιλλα. Τι έγινε στα τοπικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου.
Διαβάστε τέλος στην τελευταία σελίδα της εφημερίδας και στη στήλη «Καλημέρα Αρκαδία». Κώστας Τζιούμης: «Δεν το παίζω αλέκιαστος, είμαι και θα παραμείνω αλέκιαστος, κόντρα στο ρεύμα της εποχής». Από την περασμένη Παρασκευή, η κακοκαιρία προκάλεσε μία σειρά από προβλήματα στη Γορτυνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: