Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Φύλλο 3031, Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Διαβάστε στο σημερινή φύλλο της εφημερίδας και στο πρώτο θέμα: Όνειδος για την Πελοπόννησο η κατάσταση με τα σκουπίδια. Συζήτηση στην Επιτροπή Περιφερειών της Βουλής. Τι αναφέρθηκε για τα μεγάλα προβλήματα της περιφέρειας. Επίσης διαβάστε στην πρώτη σελίδα: Πρόσληψη πέντε θέσεων επίκουρου προσωπικού στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο. Μαζεύονται σκουπίδια στην πόλη της Τρίπολης. Αναβλήθηκε η εκδήλωση για τα χρηματοδοτικά εργαλεία του ΕΤΕΑΝ στην Τρίπολη.
Διαβάστε στις «Αρκαδικές Ειδήσεις» και στις εσωτερικές σελίδες της εφημερίδας μας: Θα αξιοποιηθεί τουριστικά το φαράγγι του Τάνου. Αντάμωμα και καρναβαλικές εκδηλώσεις το Μάρτιο στο Ανθοχώρι Μεγαλόπολης. 984 ψήφισαν για τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ στην Αρκαδία. Σήμερα συνεδριάζει η ΠΕΔ στην Τρίπολη. Προτάσεις για ένταξη στο πρόγραμμα ενίσχυσης των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων. Συνέντευξη Τύπου Λυκουρέντζου για Σιουρούνη, «αποκλειστικές» και σκουπίδια. Σύλληψη στην Τρίπολη για πλαστογραφία, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. ΣΑΟΟ: «Παντού σωροί σκουπιδιών, ένα θέαμα αποκρουστικό».
Διαβάστε επίσης στις αθλητικές σελίδες της εφημερίδας: Παρά τη μέτρια εμφάνιση, σπουδαία νίκη για τον Αστέρα Τρίπολης. Σάκης Τσιώλης: «Μας αρέσει που είμαστε στη 2η θέση». Με ήττα οι Νέοι του Αστέρα από το Λεβαδειακό. Ακόμη μία νίκη για τους Έφηβους του Αστέρα! Σθεναρή αντίσταση αλλά ήττα στην Ηλεία για τον Παναρκαδικό! Η αγωνιστική δράση των τοπικών της Κυριακής. Νίκη για τις κορασίδες Βόλεϊ του ΣΕΦΑ. Ήττα του Συλλόγου Δρομέων στην Πύλο.
Τέλος διαβάστε στην τελευταία σελίδα και στη στήλη «Καλημέρα Αρκαδία»: Ένα ξεχωριστό έθιμο αναβιώνει στο Δάρα! Τι προγραμματίζεται για τις φετινές απόκριες στο Δήμο Τρίπολης! «Κολλημένος» με τη Γορτυνία και τη Ζατούνα ο Κώστας Καραμάνης!


Δεν υπάρχουν σχόλια: