Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Φύλλο 2798, Πέμπτη 01 Μαρτίου 2012

Διαβάστε στο σημερινό φύλλο των "Αρκαδικών Ειδήσεων" και στο πρώτο θέμα: "Να σταματήσουμε την αύξηση της ανεργίας". Παρέμβαση Τατούλη στη συνάντηση των Περιφερειαρχών με το Υπουργείο Ανάπτυξης. Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου είπε ότι είναι απαράδεκτο τράπεζες να προσπαθούν να εξαθλιώοσυν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Ζήτησε να παραταθεί ο χρόνος αποπληρωμής των δανείων του ΤΕΜΠΕ.
Επίσης διαβάστε στην εφημερίδα για την εξέλιξη του έργου της αντικατάστασης του αγωγού ύδρευσης προς τα χωριά της Δημοτικής ενότητας Κορυθίου. Για τις αποφάσεις που έλαβε η ΠΕΔ Πελοποννήσου. Για τη φωτιά στο Δημοτικό ραδιόφωνο Τρίπολης, αλλά και πολλά άλλα θέματα και άρθρα για την τρέχουσα τοπική επικαιρότητα.
Διαβάστε επίσης στις αθλητικές σελίδες των "Αρκαδικών Ειδήσεων". Άφησε στην άκρη τα πολλά ο Αρκαδικός και πήρε μία σπουδαία νίκη. Μεγάλη νίκη για το 3ο Λύκειο Τρίπολης, Με όλα τα "όπλα" της εν όψει της πρεμιέρας η Άμιλλα. Δεύτερο γκολ της αγωνιστικής για Περόνε. Μεγάλη επιτυχία για το Πανελλαδικό τουρνουά ΜΠΡΙΤΖ.
Τέλος διαβάστε στη στήλη ¨Καλημέρα Αρκαδία": Εξελίξεις και ανατροπές στα δημοτικά πράγματα της Γορτυνίας. Επίσης δεν έλαβε απόφαση για τον δεματοποιητή απορριμάτων ο ΦΟΔΣΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: