Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Φύλλο 2799, Παρασκευή 02 Μαρτίου 2012

Διαβάστε στο σημερινό φύλλο των "Αρκαδικών Ειδήσεων" και στο πρώτο θέμα: "Σοβαρές Εξελίξεις με τα σκουπίδια. Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του διαγωνισμού Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Απορριμάτων. Μεγάλες Κοινοπραξίες εκδήλωσαν ενδιαφέρον. Τι δήλωσε ο Περιφερειάρχης; Επίσης στις σελίδες της εφημερίδας: Έκλεισε η χωματερή στο "πλάτωμα". Με τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ θα συνεχιστεί η μεταφορά των μαθητών του Δήμου Τρίπολης. Η ΔΕΥΑΤ θωρακίζει το περιβάλλον του Δήμου Τρίπολης και εξασφαλίζει την ορθολογική λειτουργία του συστήματος ύδρευσης. 41 τροχαία ατυχήματα το Δεκέμβριο στην Πελοπόννησο. Αναβλήθηκε η απόφαση για τη μονάδα βιοαερίου στη Μαντινεία.
Διαβάστε επίσης στις αθλητικές σελίδες των "Αρκαδικών Ειδήσεων": Οι Βρασιές στον τελικό του Κυπέλλου Αρκαδίας. Αναλυτικό ρεπορτάζ και φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση της ομάδας του αγίου Ανδρέα με την ΑΕΚ Τρίπολης στην Αρκαδική πρωτεύουσα. Με τακτική και νέα συστήματα ο Αρκαδικός. Μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς ο Αλβάρεζ.
Τέλος διαβάστε στη στήλη "Καλημέρα Αρκαδία", ποιος είναι ο ρόλος και τα μέλη της επιτροπής "κομβικό σημείο επαφής (ΚΟ.Σ.Ε.)" στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: