Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Φύλλο 2868, Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Διαβάστε στο σημερινό φύλλο των "Αρκαδικών Ειδήσεων" και στο πρώτο θέμα: Προσλήψεις στη σχολή του ΟΑΕΔ. Ξεκίνησαν οι αιτήσεις στην Τρίπολη. Ποια είναι τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Διαβάστε επίσης στα υπόλοιπα θέματα της εφημερίδας: Διαγραμμίσεις στο πάρκινγκ της κάτω αγοράς. Νεκρή γυναίκα από φωτιά στη Γορτυνία. Τη ΔΕΥΑΤ επισκέφθηκε ο Α. Λυκουρέντζος. Το Μουστογιάννειο επισκέφθηκε ο Π. Καρβέλας. Σε κινητοποιήσεις προτίθενται να προχωρήσουν οι εργαζόμενοι στους δήμους. Επιστολή Ν. Γιαννακόπουλου προς τον Αρχιεπίσκοπο για το γηροκομείο στη Γορτυνία. Ο Π. Βαλασόπουλος κορυφώνει την επικοινωνία του με τους Αρκάδες εν όψει των προσεχών εκλογών.
Επίσης Αυτοματοποιημένο Σύστημα Κοινόχρηστων Ποδηλάτων Δήμου Τρίπολης. Έργο για τη συντήρηση των παιδικών χαρών Δήμου Τρίπολης. Εθελοντική ομάδα φιλοζώων οργανώνεται στη Νότια Κυνουρία. Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο στο Άστρος.
Διαβάστε στις αθλητικές σελίδες της εφημερίδας: Ο Γιάννης Δρυμωνάκος μιλάει για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα της Τρίπολης.. Θέμα χρόνου να μην έχει καμία οφειλή η τωρινή διοίκηση του Παναρκαδικού. Μείωση ζητάει από τις ΠΑΕ της Super League, η NOVA. Το πρόγραμμα της Β' φάσης του ΜΙΝΙ Μπάσκετ.
Τέλος στην τελευταία σελίδα των "Αρκαδικών Ειδήσεων" και στη στήλη "Καλημέρα Αρκαδία": Θα επικαιροποιηθεί η μελέτη Λιμενικών έργων επέκτασης και βελτίωσης του αλιευτικού καταφυγίου τυρού. Χωρίς λεφτά έχουν μείνει οι σχολικές επιτροπές του Δήμου Τρίπολης. Νέα ένταση για τη Βίλα Τουρκοβασίλη.



Δεν υπάρχουν σχόλια: