Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Φύλλο 2867, Τέταρτη 13 Ιουνίου 2012

Διαβάστε στο σημερινό φύλλο των "Αρκαδικών Ειδήσεων" και στην πρώτη σελίδα των "Αρκαδικών Ειδήσεων": Πρόγραμμα για Ανέργους στη Μεγαλόπολη. Τι αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο. Στόχος η ενεργοποίηση και κινητοποίηση των τοπικών φορέων με στόχο την εξασφάλιση της δημιουργίας θέσεων απασχόλησης. Επίσης διαβάστε στις σελίδες της εφημερίδας μας: Τι δήλωσε ο Π. Βαλασόπουλος σε πρωινή εκπομπή του ΔΡ Τρίπολης. Μήνυμα Παναγιώτη Καρβέλα για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου. Προβληματισμένοι για την υπογεννητικότητα οι τρίτεκνοι Μεγαλόπολης. Τη ΒΙ.ΠΕ. επισκέφθηκε ο Α. Λυκουρέντζος. Συνεργασία των δυνάμεων που πιστεύουν στην Ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας αναφέρει ο κ. Κοντοζαμάνης. Εθελοντική δράση καθαριότητας στο ΔΑΚ Τρίπολης. Μουσικοχορευτική παράσταση στο θέατρο Άλσους Αγ. Γεωργίου. Μικρή αύξηση για το εκλογικό επίδομα στους Δημοτικούς υπαλλήλους.
Στις αθλητικές σελίδες της εφημερίδας διαβάστε: Ο "Γαλανόλευκος Φάρος" στην Τρίπολη. Διχογνωμία για Παναρκαδικό και μπαράζ ανόδου. Το νέο ΔΣ του ΑΕΕΣ Κορακοβουνίου. Έμαθε πρόγραμμα και αντιπάλους η γυναικεία ομάδα της Αμιλλας στα μπαράζ ανόδου της Α2. Οι αντίπαλοι Λεωνιδίου και Καλαμάτας '80 στη Γ' Εθνική. Πρώτη προπόνηση Σ. Κούρου με τον Απόλλωνα. Στις 22-24 Ιουνίου "χτυπά" η καρδιά της κολύμβησης στην Τρίπολη.
Τέλος διαβάστε στην τελευταία σελίδα της εφημερίδας και τη στήλη "Καλημέρα Αρκαδία": Θετική γνωμοδότηση για το λατομείο στο Βυδιάκι - Αντιδράσεις στην περιοχή. Κονδύλι από το πράσινο ταμείο για έργο στο συνοικισμό Λάστας Βυτίνας. Διάλεξη στην Τρίπολη από τον ευφυέστερο Έλληνα επιστήμονα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: