Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Φύλλο 2883, Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012


Στο σημερινό φύλλο των Αρκαδικών Ειδήσεων μπορείτε να διαβάσετε στο πρώτο θέμα  Δεκαήμερο προσφορών και μετά εκπτώσεις -  ανάσα για τα καταστήματα της Αρκαδίας; Ευκαιρία για τους καταναλωτές να ψωνίσουν σε χαμηλές τιμές. Επίσης, μπορείτε να διαβάσετε, Π. Τατούλης: «Αποκλειστικά υπεύθυνοι οι δήμαρχοι για να βρουν χώρους που θα λειτουργήσουν οι δεματοποιητές απορριμμάτων». Οι δήμαρχοι της Πελοποννήσου λένε: «Δεν πληρώνουμε κανένα πρόστιμο για τα σκουπίδια». Στον τομέα ελέγχου κυβερνητικού έργου του Υπουργείου Υγείας όρισε ο ΣΥΡΙΖΑ τον Κώστα Ζαχαριά.
Νέα παρέμβαση των Ενεργών πολιτών Αρκαδίας για τα προβλήματα της Τρίπολης. Προχωρά σημαντικά το έργο ανάπλασης της Πλατείας Πετρινού. Παρατάσεις για την ολοκλήρωση έργων στην Τρίπολη. Ξεκινά η τρίτη κατασκηνωτική περίοδος στο Παράλιο Άστρος. Λεωνίδιο - Θεατρική Παιδική Παράσταση «ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΦΥΤΡΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ». Σημαντικές αθλητικές εκδηλώσεις αυτό το καλοκαίρι στο Δήμο Τρίπολης. Γιορτάζει η Αγία Κυριακή στη Δημητσάνα.
Προγραμματική σύμβαση στη Μεγαλόπολη για την καταπολέμηση των κουνουπιών. Στις Αθλητικές Σελίδες μπορείτε να διαβάσετε ο Γιάννης Δρυμωνάκος μιλάει για το «χθες» και το «αύριο» της παρουσίας του στην Κολύμβηση. ΗΡΟΔΟΤΟΣ –ΑΜΙΛΛΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 50-58. Νίκη ανόδου στην Α2 για την ομάδα της Τρίπολης. Σχεδιασμός και ποδοσφαιρικά χαμόγελα εν όψει για ΑΕΚ Τρίπολης. Τέλος στην στήλη Καλημέρα Αρκαδία μπορείτε να διαβάσετε. Γιατί παραμένουν υψηλά τα ενοίκια στο κέντρο της Τρίπολης; Για δυναμικές αντιδράσεις ετοιμάζονται οι κάτοικοι του Αγίου Κωνσταντίνου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: