Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Φύλλο 2884, Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012


Στο σημερινό φύλλο των Αρκαδικών Ειδήσεων μπορείτε να διαβάσετε στο πρώτο θέμα Υπογράφονται τα συμφωνητικά στην Τρίπολη και ξεκινά η πεζοδρόμηση του κέντρου. Επίσης μπορείτε να διαβάσετε ντροπή για την Περιφέρεια Πελοποννήσου η λειτουργία των ανεξέλεγκτών ΧΑΔΑ μετά τις 30-6-2012.
Παρέμβαση της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής των δανείων των πυρόπληκτων. Ίδρυση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου του πρώτου Μεσογειακού Ινστιτούτου Έρευνας και ανάπτυξης Θαλάσσιων Αιολικών Πάρκων. Π. Παρασκευόπουλος: «Απόφαση – πρόκληση από το δήμαρχο Γορτυνίας 127.000 € πεταμένα στα νερά του Λάδωνα».
39ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού στα Λαγκάδια του Δ. Γορτυνίας. Γιορτή μελιού στα Πέρα Μέλανα Κυνουρίας. Εκλογές στο Σωματείο Ιδιοκτητών Ταξί Τρίπολης. Στις Αθλητικές σελίδες μπορείτε να διαβάσετε το β΄ μέρος της συνέντευξης του Γιάννη Δρυμωνάκου.
Με εννέα γκολ στο δεύτερο φιλικό ο Αστέρας. Τέλος στην στήλη Καλημέρα Αρκαδία μπορείτε να διαβάσετε το Υπουργείο Πολιτισμού οριοθέτησε τον αρχαιολογικό χώρο της περιοχής «ΝΗΣΙ» στη Β. Κυνουρία. Το παγκόσμιο κύπελλο ρόλλερσκι θα φιλοξενήσει η Τρίπολη. Χάρηκε ο Τατούλης με τη θέση που πήρε ο Πετράκος στο ΣΥΡΙΖΑ αλλά….
https://docs.google.com/file/d/0B40-f5EluU_uVDhtazZrVVNtZU0/edit


Δεν υπάρχουν σχόλια: