Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Φύλλο 2886, Τρίτη 9 Ιουλίου 2012


Διαβάστε στο σημερινό φύλλο των «Αρκαδικών Ειδήσεων» και στο πρώτο θέμα: Τι αλλάζει στο Δημαρχείο Νότιας Κυνουρίας. Νέο έργο διεκδικεί ο Δήμος για την ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου. Θα γίνουν επεμβάσεις βελτίωσης της ενεργειακής απόδοσης. Επίσης διαβάστε στο σημερινό μας φύλλο: Μέτρα προστασίας για την αντιμετώπιση του καύσωνα στην Τρίπολη. Διαβούλευση επί του σχεδίου Διαχείρισης υδατικού διαμερίσματος Βόρειας Πελοποννήσου. Θετική εξέλιξη και για τη Μεγαλόπολη. Μαγνητικός και αξονικός τομογράφος στην Καλαμάτα.
Επίσης με κλιμάκιο της τρόικα συναντήθηκε ο Ανδρέας Λυκουρέντζος. Παροχή ψήφου εμπιστοσύνης. Τι ψήφισαν οι βουλευτές Αρκαδίας; Γιόρτασε η Δημητσάνα.
Επίσης διαβάστε στις αθλητικές σελίδες της εφημερίδας: Η μαγκιά του Τσιώλη και η παρουσία των Νέων στο Καρπενήσι! Φιλική «πεντάρα» στο τρίτο φιλικό του Αστέρα. Και επίσημα στους Δρομείς ο Κουτσούγερας. Παναγόπουλος και Χρονόπουλος στο Νεοχώρι. Αγώνας Ορεινής Ποδηλασίας και Τρεξίματος στην Τρίπολη.
Τέλος διαβάστε στην τελευταία σελίδα και στην στήλη «Καλημέρα- Αρκαδία»: Νέα τμήματα του αυτοκινητοδρόμου «Τρίπολη-Καλαμάτα» θα παραδοθούν μέσα στο Καλοκαίρι. Γιατί ο Οδυσσέας αποκάλεσε «Μπάτμαν» τον Στρατούλη του Σύριζα. Σοκ στο «Μαξίμου»: Τρεις υπουργοί εκτός σε 20 ημέρες!


Δεν υπάρχουν σχόλια: