Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Φύλλο 2885, Σάββατο 6 Ιουλίου 2012


Στις Αρκαδικές Ειδήσεις μπορείτε να διαβάσετε στο πρώτο θέμα Πρόγραμμα του ΟΑΕΔ δίνει ευκαιρία για εργασία σε νέους της Αρκαδίας. Επίσης μπορείτε να διαβάσετε, ο κανονισμός λειτουργίας Δημοτικού Λαχανόκηπου Τρίπολης. Στο ΕΣΠΑ το Μουσικό Σχολείο Τρίπολης- Ολοκληρώνεται το 4ο Γυμνάσιο Τρίπολης. Ερώτηση συνυπογράφει ο Ζαχαριάς για τις ενέργειες τραπεζών απέναντι σε πυρόπληκτους δανειολήπτες.
ΠΑΣΟΚ – Εισηγητής για το Επικρατείας και το «Τύπου» ο Ο. Κωνσταντινόπουλος. Συγκομιδή 5 τόνων πατάτας για τις ανάγκες της Μητροπόλεως από το Σεβ. Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας στο Λεωνίδιο. Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, αιτήσεις για το Μεταπτυχιακό στην Επιστήμη & την Τεχνολογία Υπολογιστών. Οι αποφάσεις της ΠΕΔ Πελοποννήσου.
Στις αθλητικές σελίδες μπορείτε να διαβάσετε ΑΜΙΛΛΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΑΣΚ ΙΒΙΣΚΟΣ 49-44. Αήττητη το εισιτήριο ανόδου στην Α2. Παίκτες του Απόλλωνα οι Πετρόπουλος, Κούσουλας. Σε κανονικούς προπονητικούς ρυθμούς ο Αστέρας. Σε καλό δρόμο ο Αστέρας δια στόματος Τσιώλη. Έκλεισε στον Πολύβιο ο Αντωνίου.
Τέλος διαβάστε στην τελευταία σελίδα της εφημερίδας και την στήλη «Καλημέρα Αρκαδία»: Αντιδράσεις στη Γορτυνία για το κόστος της έρευνας σχετικά με την ανάδειξη της περιοχής του Λάδωνα. 22 Έργα της Αρκαδίας μεταφέρθηκαν στο φετινό πρόγραμμα της Περιφέρειας και τέλος «Να πάρει θέση ο Σαμαράς για τις δηλώσεις Στουρνάρα».



Δεν υπάρχουν σχόλια: