Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Φύλλο 2923, Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012


Διαβάστε στο σημερινό φύλλο των «Αρκαδικών Ειδήσεων» και στο πρώτο θέμα της εφημερίδας: Άλλαξαν τα σχέδια της ΔΕΗ λόγω κρίσης. «Πάγωσε» το Φωτοβολταϊκό στη Μεγαλόπολη. Θα διερευνηθούν αναλλακτικοί τρόποι χρηματοδότησης και κατασκευής του έργου. Επίσης στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας διαβάστε: Ξεκίνησε η φύτευση των δένδρων στην Πλατεία Πετρινού. Ολοκληρώθηκε το bazzar του «Χαμόγελου» με σχολικά είδη στην Τρίπολη.
Στις υπόλοιπες σελίδες της εφημερίδας και στα υπόλοιπα θέματα της επικαιρότητας διαβάστε: Τι ισχύει για τη διαδικασία εργαζομένων στην κοινωφελή εργασία. Από την ερχόμενη εβδομάδα τα κριτήρια του επιδόματος θέρμανσης. Εταιρία κοινωνικής βάσης για την διαχείριση των αποβλήτων με μπροστάρη τον Βασίλη Γιόκαρη πρόκειται να λειτουργήσει στην Αρκαδία. Για ενδεχόμενο στάσης πληρωμών μιλούν οι Δήμαρχοι. Οι αποφάσεις των Δημάρχων της Πελοποννήσου στη συνεδρίαση της ΠΕΔ. Επίσης: Πέτρος Τατούλης. Είμαστε διατεθειμένοι να περικόψουμε άλλους πόρους προκειμένου να ενισχύσουμε την απρόσκοπτη λειτουργία της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Ξεκίνησε το πράσινο νηπιαγωγείο στο Μερκοβούνι.
Στις αθλητικές σελίδες της εφημερίδας διαβάστε: Την Κυριακή ο Ημιμαραθώνιος Κολοκοτρώνειος δρόμος. Το Σάββατο ο πρώτος επίσημος αγώνας για τον Αρκαδικό. Βρεβεύθηκε ο Ράγιος ως MVP της 2ης αγωνιστικής. Ξεκίνησε το τμήμα ping-pong του Σ.Α.Τ. Δύναμη και πάθος στις προπονήσεις της Άμιλλας. Έναρξη εγγραφών στον ΚΟΑΤ.
Τέλος διαβάστε στην τελευταία σελίδα της εφημερίδας και τη στήλη «Καλημέρα Αρκαδίας»: Ένταση και αντιπαραθέσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: