Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Φύλλο 2924, Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012


Διαβάστε σήμερα στις «Αρκαδικές Ειδήσεις» και στην πρώτη σελίδα: Εγκρίθηκε ο κανονισμός λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου στην Τρίπολη. Ποιοι θα είναι οι δικαιούχοι. Όλες οι λεπτομέρειες. Επίσης διαβάστε στην πρώτη σελίδα. Έκτακτο δελτίο καιρού για καταιγίδες στην Πελοπόννησο. Ομαδική προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας για τις αντικειμενικές αξίες στη Νότια Κυνουρία.
Επίσης στις εσωτερικές σελίδες και στα θέματα τοπικής επικαιρότητας διαβάστε: Νέες απεργίες αποφάσισαν οι Δημόσιοι Υπάλληλοι. Εγγραφές στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας στην Τρίπολη. Εργασίες ξεκινούν στο αρχαίο θέατρο Μεγαλόπολης. Υπομνήματα για την κατάσταση που επικρατεί στη Μεγαλόπολη. Νέες ρυθμίσεις για τους οφειλέτες του Δήμου Τρίπολης. Εγκρίθηκε με αυξημένη πλειοψηφία η δημιουργία «Περιφερειακού Ταμείου Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου». Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας σε Τατούλη. Τον Οκτώβριο τα μαθήματα του Λαϊκού Πανεπιστημίου στο Άστρος.
Επίσης στις αθλητικές σελίδες της εφημερίδας διαβάστε: Φιλική νίκη με Ιωνικό ο Αστέρας Τρίπολης (4-1). Επιστροφή Ντε Μπλάσις αύριο ο Γκάμπριελ. Σε προφορική συμφωνία με Καλαντζή ο Αστέρας! Ο Αρκαδικός καλεί το φίλαθλο κοινό του. Υποχρεωτική η παρουσία προπονητή στο Α’ τοπικό. Τσουμπρίλο, Γκόβας και Τσιότρας στο προσκήνιο για Αρκαδικό! Ξεπεράστηκαν τα προβλήματα, ξεκινούν τα έργα στο γήπεδο της Κάρτσοβας. Ο Χρήστος Μήτσιος σφυρίζει τον Αστέρα στην Τούμπα.
Τέλος στην τελευταία σελίδα των «Αρκαδικών Ειδήσεων» και στη στήλη «Καλημέρα Αρκαδία», διαβάστε: Απαγόρευση κυνηγιού σε καμένες περιοχές της Αρκαδίας για την επόμενη τριετία. Στις «πράσινες αγροτικές κοινότητες» η Καμενίτσα Γορτυνίας. «Ισοδύναμο είναι και η κατάργηση της χρηματοδότησης των κομμάτων».


Δεν υπάρχουν σχόλια: