Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Φύλλο 2927, Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Στο σημερινό φύλλο των Αρκαδικών Ειδήσεων μπορείτε να διαβάσετε στο πρώτο θέμα Νέα στοιχεία από τον ΟΑΕΔ για την Πελοπόννησος - χιλιάδες χαμένες θέσεις εργασίας. Στην ηλικιακή ομάδα από 30-54 ετών τα μεγαλύτερα ποσοστά ανεργίας. Επίσης μπορείτε να διαβάσετε Α. Λυκουρέντζος: «Κανείς γιατρός δε θα χάσει τη θέση του μετά από τις ενοποιήσεις κλινικών και τμημάτων». Ο. Κωνσταντινόπουλος: «Πάρτε μέτρα για την ασφάλεια των εργαζομένων στο εργοστάσιο της Μεγαλόπολης».
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αστυνομικών στην Τρίπολη. Μόνο επείγοντα περιστατικά στο  Παναρκαδικό Νοσοκομείο – Ξεκίνησαν επίσχεση εργασίας οι γιατροί. Μεγάλες φθορές στο δίκτυο ηλεκτροδότησης της ΔΕΗ στην Τρίπολη. Πρωτοβουλία για τη δημιουργία Αντιφασιστικού Μετώπου στην Τρίπολη. Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στις 26 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Πετρινού. Προγράμματα κατάρτισης από το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο.
Στις αθλητικές σελίδες μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικό ρεπορτάζ από τον αγώνα ΑΜΙΛΛΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΓΣ ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 57-59. Τα αποτελέσματα του Κυπέλλου Ελλάδος (γυναίκες).
Δηλώσεις Τσιώλη, Ράγιου και Ναβάρα.
Τέλος στην στήλη Καλημέρα Αρκαδία μπορείτε να διαβάσετε φάρμακα με πίστωση για τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ στην Αρκαδία. «Οι ελλείψεις στα φάρμακα είναι επικίνδυνες για τη δημόσια υγεία» λέει ο Κώστας Ζαχαριάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: