Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Φύλλο 2926, Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Διαβάστε στις «Αρκαδικές Ειδήσεις» και στο πρώτο θέμα: Τον Ιούνιο του 2013 φτάνει το φυσικό αέριο στη Μεγαλόπολη. Αίτημα για τοποθέτηση οπτικών ινών στο δίκτυο του αγωγού με σκοπό τη δωρεάν παροχή ευρυζωνικότητας. Επίσης στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας διαβάστε για τα εξής θέματα: απόφαση για πληρωμή εφημεριών υπέγραψε ο Λυκουρέντζος. Στις 30 Σεπτεμβρίου ο καθαρισμός της γέφυρας Μάναρη. Εκδήλωση διαμαρτυρίας αστυνομικών σήμερα στην Τρίπολη.
Επίσης διαβάστε στις εσωτερικές σελίδες της εφημερίδας και στα θέματα τις τοπικές επικαιρότητας: Από την Τρίπολη θα περάσει η Φλόγα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εθελοντών Αιμοδοτών. Στην κινητοποίηση φορέων και εργαζομένων στην ψυχική υγεία έξω από το υπουργείου Υγείας συμμετείχε ο Κώστας Ζαχαριάς. Διακοπή λειτουργίας ΔΟΥ στο Νομό Αρκαδίας. Τα προβλήματα των τρίτεκνων της Πελοποννήσου άκουσε ο Μανώλης Αγγελάκας. Πολυμετοχική εταιρία κοινωνικής βάσης για τα σκουπίδια. Άρχισαν στην Τρίπολη οι εξετάσεις για τους απόφοιτους Δημοσίων και ιδιωτικών ΙΕΚ. Εγκαίνια στο Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στο Ελαιοχώρι.
Επίσης διαβάστε στις αθλητικές σελίδες της εφημερίδας: Τα δοκάρια στέρησαν κάτι περισσότερο από τον Αστέρα στην Τούμπα. Τα αποτελέσματα της Α’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών. Πρόκριση χωρίς προπόνηση στο Κύπελλο για τον ΣΕΦΑ Αρκαδικό. Γιάννης Καστρίτης: «Στόχος να δίνουν όλοι το 100%». Ανακοίνωσε 7αδα παικτών ο ΣΕΦΑ Αρκαδικός. Με νέα Κηφισιά εκτός, την Τετάρτη ο Αρκαδικός.
Τέλος διαβάστε στην τελευταία σελίδα των «Αρκαδικών Ειδήσεων» και στη στήλη «Καλημέρα Αρκαδία»: Κλείνει η μονάδα της Πολεμικής Αεροπορίας στην Τρίπολη; Γιορτή Κυνηγών στο Μαίναλο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: