Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Φύλλο 2929, Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2012

Διαβάστε στις «Αρκαδικές Ειδήσεις» και στο πρώτο θέμα: «Greenpeace και WWF ζητούν να αποκατασταθεί η αδικία εις βάρος της Μεγαλόπολης, για τα προβλήματα που προκάλεσε η λειτουργία των λιγνιτικών μονάδων. Επίσης στην πρώτη σελίδα διαβάστε: Έκδήλωση για την επέτειο της Άλωσης από την Χορωδία Τρίπολης. Η Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων θα εορταστεί στην Τρίπολη. Άμεση ανάγκη για αποκατάσταση κατολισθητικών φαινομένων στο Άκοβο Φαλαισίας.
Διαβάστε στην εφημερίδα και στα υπόλοιπα θέματα της τοπικής επικαιρότητας: Στο ενιαίο κτιριακό συγκρότημα Γυμνασίου-Λυκείου Άστρους θα λειτουργήσει κέντρο δια βίου μάθησης. Νέες λογομαχίες στο Δημοτικό Συμβούλιο για το κτίριο της «Λαγοπάτη». Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων στις οδούς Εθνομαρτύρων και Ερυθρού Σταυρού. Στις 28-29/09 ο φετινός αγώνας από την Αθήνα στη Σπάρτη, μέσω… Αρκαδίας! Συνενώσεις κλινικών σε νοσοκομεία ανακοίνωσε ο Ανδρέας Λυκουρέντζος. Αυξάνεται το ΕΣΠΑ για στήριξη νέων επιχειρηματιών και ανέργων στην Πελοπόννησο. Συνεδρίαση της Επιτροπής Καταλληλότητας για την εξεύρεση έκτασης για τις νέες φυλακές. Στο τελικό στάδιο η διαδικασία για τους πυρόπληκτους στην Αρκαδία και στην Κόρινθο. Στόχος οι αποζημιώσεις να καταβληθούν άμεσα. Τριήμερη εθελοντική αιμοδοσία στην Τρίπολη.
Διαβάστε επίσης στις αθλητικές σελίδες της εφημερίδας: Πρόκριση για το «τριφύλλι», εντυπώσεις και για τους δύο από την αναμέτρηση του Κυπέλλου μεταξύ ΑΕΚ Τρίπολης και Παναρκαδικού. Αναμενόμενη ήττα και αποκλεισμός στην Κηφισιά για τον ΣΕΦΑ Αρκαδικό. Τα αποτελέσματα του Κυπέλλου Ελλάδος. Συνεχίστηκε η προετοιμασία του Αστέρα για Πλατανιά. Η διάθεση των εισιτηρίων για το ματς του Σαββάτου. Ανακοινώθηκε η Β’ φάση του Κυπέλλου Αρκαδίας.
Τέλος διαβάστε στην τελευταία σελίδα και τη στήλη «Καλημέρα Αρκαδία»: Υποψήφιος για τη θέση του Μητροπολίτη Ιερισσού ο π. Θεόκλητος Αθανασόπουλος. Το κόστος των εκδηλώσεων για την Άλωση. Γκρίνιες για τα έργα στην πλατεία Πετρινού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: