Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Φύλλο 2931, Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Στο σημερινό φύλλο των Αρκαδικών Ειδήσεων μπορείτε να διαβάσετε στο πρώτο θέμα 191 χρόνια από την Απελευθέρωση της πόλης – Η Τρίπολη γιόρτασε την Άλωση.Επίσης μπορείτε να διαβάσετε Κατάληψη στο 1ο Λύκειο Τρίπολης- Αποχή στο 1o Γυμνάσιο.Το πρωί της Τετάρτης το συλλαλητήριο του Εργατικού Κέντρου.Απεργούν την Τετάρτη οι υπάλληλοι εξωτερικής φρούρησης των φυλακών Τρίπολης.
Αύριο θα γίνει η ανοιχτή γενική συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ.Εγκρίθηκε η επέκταση της ΔΕΥΑΤ στο σύνολο της εδαφικής περιφέρειας του Δήμου Τρίπολης.Μεγάλη συμμετοχή στον ποδηλατικό γύρο της Τρίπολης.Στην αιμοδοσία του ΕΟΣ συμμετέχει και ο Δήμος Τρίπολης. Γλέντι και χορός στη 2η γιορτή ντομάτας στην Κανδύλα.Ενημερωτική εκδήλωση για τις δράσεις του ΚΑΠΗ στην Τρίπολη.
Στις Αθλητικές σελίδες μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικό ρεπορτάζ Αστέρας Τρίπολης – Πλατανιά 2-1. Δηλώσεις Τσιώλη & Χατζηνικολάου.Πρόκριση για την Τεγέα.Χρυσό μετάλλιο για τον Γ. Γύφτο στην τοξοβολία.
Τέλος στην στήλη Καλημέρα Αρκαδία μπορείτε να διαβάσετε ο γάμος του Ηλία Παναγιώταρου στην Αγία Φωτεινή.Ξεκίνησαν οι εργασίες πεζοδρόμησης του κέντρου της Τρίπολης.Νέα έργα γύρω από την Πλατεία Άρεως.


Δεν υπάρχουν σχόλια: