Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Φύλλο 2937, Τετάρτη 03 Οκτωβρίου 2012


Διαβάστε στο σημερινό φύλλο των Αρκαδικών Ειδήσεων στο πρώτο θέμα Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόρειας Κυνουρίας - να μην κλείσει η εφορία στο Παράλιο- θα δημιουργηθούν σοβαρά προβλήματα στους φορολογούμενους, που θα αναγκαστούν να μετακινούνται στην Τρίπολη για τη διεκπεραίωση των υποθέσεών τους. Επίσης μπορείτε να διαβάσετε «Για άλλη μια φορά το λεκανοπέδιο της Μεγαλόπολης "βιάζεται"» λέει ο Παναγιώτης Βαλασόπουλος.
Πέτρος Τατούλης: Είμαστε απέναντι  από τη μαύρη οικονομία και τη μαφία των σκουπιδιών. Έκτακτο συμβούλιο ζητούν 16 δημοτικοί σύμβουλοι της Τρίπολης. Νέοι Διοικητές στις Υγειονομικές Περιφέρειες. Περιορισμένες προσλήψεις ειδικού βοηθητικού προσωπικού στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Αγωνιούν οι έμποροι της Πελοποννήσου.
Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου και επιχειρηματική συνάντηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας στον Άγιο Πέτρο. Το Σάββατο η ανοιχτή γενική συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ στη Μεγαλόπολη. Η Παγκόσμια Ημέρα της τρίτης ηλικίας εορτάστηκε στην Τρίπολη. Με τη Χορωδία Τρίπολης, σε Καστοριά και Φλώρινα.
Στις Αθλητικές Σελίδες μπορείτε να διαβάσετε Γιαλούσης: «Είμαστε αδικημένοι από το σκορ». Τσαμπούρης: «Πρέπει να σκοράρεις για να κερδίσεις». Τα αποτελέσματα του Κυπέλλου Αρκαδίας. Ήττα στη Λεωφόρο για τους Νέους του Αστέρα.
Ολοκληρώθηκε το Women’s Tripolis Tennis Marathon. Φαλαισία – Παναρκαδικός 2-3.
Τέλος στην στήλη του Καλημέρα Αρκαδία μπορείτε να διαβάσετε έρχεται «ζεστό χρήμα» στα ταμεία των Δήμων της Αρκαδίας.
«Δεν φεύγουμε από τα γραφεία μας» λένε στο τοπικό ΚΚΕ. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: