Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Φύλλο 2936, Τρίτη 02 Οκτωβρίου 2012


Στο σημερινό φύλλο των Αρκαδικών Ειδήσεων μπορείτε να διαβάσετε στο πρώτο θέμα Με αφορμή τα 100  χρόνια από τη γέννηση του Γρηγόρη Λαμπράκη- πορεία Ειρήνης από την Κερασίτσα στην Τρίπολη. Επίσης μπορείτε να διαβάσετε Α. Λυκουρέντζος: «Η Κυβέρνηση θα τηρήσει το χρονοδιάγραμμα εξόφλησης των φαρμακοποιών».
Την παρέμβαση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων ζητά ο Δήμαρχος Τρίπολης.Τον Περιφερειάρχη επισκέφθηκε ο Κώστας Τζιούμης και ενημερώθηκε για την υπόθεση των σκουπιδιών.Την άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος των πυρόπληκτων δανείων που βρίσκονται στο κόκκινο ζητά ο Πέτρος Τατούλης από τον Γιάννη Στουρνάρα. Kαταστροφές στα βυθιζόμενα κολωνάκια στον Προφήτη Ηλία.Εθελοντικός καθαρισμός στον περιβάλλοντα χώρα της γέφυρας Μάναρη.
Κινητικότητα για την αποκατάσταση των ζημιών στις πυρόπληκτες περιοχές της Φαλαισίας. Οι μαθητές….επιτυχημένοι επιχειρηματίες. Το φεστιβάλ της νεολαίας του Συνασπισμού στην Τρίπολη. Το Σάββατο η ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόρειας Κυνουρίας.
Στις αθλητικές σελίδες μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικό ρεπορτάζ Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης 0-0. ΑΟ ΤΕΓΕΑ – ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ 1-1. ΣΕΦΑ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ 81-58. Τέλος την στήλη Καλημέρα Αρκαδία μπορείτε να διαβάσετε νέες κόντρες στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης για την υπόθεση των σκουπιδιών. Έφτασε η ώρα να ξεμπερδέψουμε με τις στροφές στο δρόμο Τρίπολης – Καλαμάτας;



Δεν υπάρχουν σχόλια: