Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Φύλλο 2943, Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Στο σημερινό φύλλο των Αρκαδικών Ειδήσεων μπορείτε να διαβάσετε όλη η λίστα για τα «Ανοιχτά» Προγράμματα του ΟΑΕΔ για ανέργους. Επίσης μπορείτε να διαβάσετε οι προτάσεις του Εμπορικού Συλλόγου της Τρίπολης για το κέντρο της πόλης. Διαμαρτυρία τριτέκνων από όλη την Πελοπόννησο στην Τρίπολη. Εγκαινιάστηκε το ‘’πράσινο’’ νηπιαγωγείο στο Μερκοβούνι. Π. Τατούλης: «Οι ΕΟΖ θα αποτελέσουν πλεονέκτημα για τη διαχείριση της παρούσας οικονομικής κρίσης». Επίσκεψη Παπαθεοδώρου σε Τατούλη. Λειτουργία Επαγγελματικών Σχολών για το σχολικό έτος 2012-2013. Πρόγραμμα «Γερά Δόντια» για μαθητές της Αρκαδίας. Επετειακή εκδήλωση στη IV Μεραρχία Πεζικού. Γιορτή του Κάστανου στην Καστάνιτσα.
Το Παράρτημα Πελοποννήσου πραγματοποιεί ημερίδα για τον Ελληνικό Πρωτογενή Τομέα. Περισσότερους από 90 χιλιάδες «εξαφανισμένους» συνταξιούχους «έδειξε» η απογραφή Άστοχη και επιζήμια η κατάργηση και συγχώνευση των φορέων διαχείρισης Προστατευόμενων περιοχών παρέμβαση στο opengov. Ξεκινά η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης με τιμή μεταξύ 1,35 και 1,40 ευρώ
Στις Αθλητικές Σελίδες μπορείτε να διαβάσετε Αμφίβολη η πρεμιέρα της Α2 με «συγκατάθεση» και του ΣΕΦΑ. Φιλική ήττα από Παναργειακό ο Παναρκαδικός. Νέο σεμινάριο ΜΠΡΙΤΖ για αρχάριους από τον Σ.Α.Τ. Τέλος την στήλη Καλημέρα Αρκαδία μπορείτε να διαβάσετε δυο σημαντικά έργα διεκδικεί να εντάξει στο ΕΣΠΑ ο Δήμος Τρίπολης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: