Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Φύλλο 2944, Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2012

Στο σημερινό φύλλο των Αρκαδικών Ειδήσεων μπορείτε να διαβάσετε στο πρώτο θέμα Τραγικά τα στοιχεία για την ιδιωτική οικοδομική δραστηριότητα στην περιοχή μας -ΝΕΑ «ΒΟΥΤΙΑ» ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗ- Διαβάστε τι ανακοίνωσε η Στατιστική υπηρεσία. Επίσης μπορείτε να διαβάσετε τι συζήτησαν Τατούλης και Παπαθεοδώρου για την Παιδεία.
Στόχος να γίνει Ινστιτούτο Νανοτεχνολογίας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου δεσμεύθηκε ότι θα επιλύσει το πρόβλημα της μεταφοράς μαθητών. Ανοιχτή Γραμμή Δημότη «15181». Ο Ζαχαρίας Ζαχαρόπουλος στο γενικό συμβούλιο της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών. Αποχή αποφάσισαν οι δικηγόροι για τις 17 Οκτωβρίου. Μαθητές της Αρκαδίας βραβεύτηκαν σε διαγωνισμό του Υπουργείου Παιδείας.
Πρωτοβουλία δωρεάν μαθημάτων νοηματικής γλώσσας στην Τρίπολη‏. Αθλητικές δραστηριότητες προγραμματίζονται στο Δήμο Νότιας Κυνουρίας. Απεργία διάρκειας προτείνουν οι εργαζόμενοι στα ΚΕΠ. «Η Νανοτεχνολογία και η Νανοεπιστήμη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου» του Κων/νου Γαλιώτου.
Στις Αθλητικές Σελίδες μπορείτε να διαβάσετε ακόμη μία προπονητική συνάντηση Ξυλορακέτας στην Τρίπολη. Φιλική νίκη επί της Ενόπλων ο Αστέρας. Την Κυριακή το πρώτο παιχνίδι εντός έδρας για την ΑΕΚ Τρίπολης. 
Τέλος στην στήλη Καλημέρα Αρκαδία μπορείτε να  διαβάσετε ΗΠΑ: Το ΜΙΤ τίμησε τη μνήμη του Καθηγητή Ηλία Γυφτόπουλου. Απορρίφθηκε αίτηση για χρηματοδότηση του έργου «Ανάδειξη – Προστασία – Φύλαξη – Βυζαντινών Αρχαιοτήτων Αρκαδίας». Χωριό παραμένει χωρίς δρόμο στην Γορτυνία.


Δεν υπάρχουν σχόλια: