Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Φύλλο 2946, Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Στο σημερινό φύλλο των Αρκαδικών Ειδήσεων μπορείτε να διαβάσετε στο πρώτο θέμα Μέχρι το τέλος του χρόνου  κλείνουν όλες οι εφορίες στην Αρκαδία  εκτός από τη Δ.Ο.Υ. Τρίπολης. Επίσης μπορείτε να διαβάσετε,  Επικαιροποίηση των μελετών του φράγματος του Φαλάνθου και του αρδευτικού δικτύου του Δάρα ζήτησε ο Πέτρος Τατούλης. Σε κινητοποιήσεις προχωρούν οι έμποροι της Τρίπολης. Επίκαιρη επερώτηση για τις οφειλές της Γερμανίας προς την Ελλάδα συνυπόγραψε ο Κώστας Ζαχαριάς. «Νίκη η άρση του κορεσμού του δικτύου για τα οικιακά φωτοβολταϊκά στην Πελοπόννησο» λέει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Δεν θα προχωρήσει σε αυξήσεις ανταποδοτικών τελών για το 2013 ο δήμος Τρίπολης. Την Τρίπολη επισκέφθηκε ο Πρόεδρος του κόμματος των Βορειοηπειρωτών. Tο «Φιλμ Νουάρ» θα παρουσιαστεί στην Τρίπολη. Αρχές Νοεμβρίου και… βλέπουμε για την παράκαμψη Τσακώνας «Όχι» στα νέα εξοντωτικά μέτρα λένε οι τρίτεκνοι της Πελοποννήσου. Κλείνουν λακκούβες στο Δήμο Τρίπολης. Έκτη επέτειος για την εύρεση της εικόνας της Παναγίας που είχε κλαπεί από τη Μονή Έλωνας.
Στις Αθλητικές Σελίδες μπορείτε να διαβάσετε Ερμής Λαγκαδάς – ΣΕΦΑ Αρκαδικός 85-71, αναλυτικό ρεπορτάζ. Σε λειτουργία η νέα ιστοσελίδα της ΑΕΚ Τρίπολης. Αργυρό μετάλλιο και 4η θέση για τον ΠΟΤ στο Πανελλήνιο Πίστας. Τέλος στην στήλη Καλημέρα Αρκαδία μπορείτε να διαβάσετε το πρόβλημα με τα σκουπίδια και η οικονομική «Αιμορραγία» του Δήμου Τρίπολης. Δεν φεύγει από την Αρκαδία ο Λυκουρέντζος. «Μαύρος Οκτώβριος» για τους βενζινοπώλες της Αρκαδίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: