Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Φύλλο 2945, Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Στις Αρκαδικές Ειδήσεις μπορείτε να διαβάσετε στο πρώτο θέμα Ποιες είναι προβληματικές και ποιες σε καλή κατάσταση οδοιπορικό στις παιδικές χάρες της Τρίπολης, με το φακό των «Αρκαδικών Ειδήσεων». Επίσης μπορείτε να διαβάσετε, δεν θα γίνει «εξεταστική» επιτροπή για τα σκουπίδια στην Τρίπολη. Οι θέσεις της παράταξης «Συνεργασία για την Τρίπολη – Πρωτεύουσα Πόλη» για το πρόβλημα με τα σκουπίδια. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στο συνέδριο για "Ένα ολοκληρωμένο ευρωπαϊκό μοντέλο για την προστασία των Μεσογειακών Δασών από τις πυρκαγιές"
Επαναπροκήρυξη 60 κενών θέσεων επικουρικών ιατρών και προκήρυξη 18 νέων θέσεων επικουρικών ιατρών σε περιφερειακά νοσοκομεία της νησιωτικής και ηπειρωτικής Ελλάδος. Πέτρος Τατούλης: Χρειάζεται διάλογος με την κοινωνία για την σκοπιμότητα ιδιωτικοποίησης των ΕΛΤΑ. Σχέδιο νόμου για την επίλυση του προβλήματος με τη μεταφορά των μαθητών, η οποία περνά από τους δήμους στις περιφέρειες. Η Γορτυνία "ανοιχτό εργαστήριο" για τους σπουδαστές της Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Ε.Μ.Π. Ομιλία Αγγελάκα για τη διαχείριση υδατικών πόρων. «Σε οικονομικό αδιέξοδο οδηγεί τα αθλητικά σωματεία ο κ. Μπούρας» λέει ο Σπύρος Τσιριγώτης Εντός του 2012 θα καταργηθούν όλες οι εφορίες στην Αρκαδία (πλην Τρίπολης). Έκθεση φωτογραφίας και ποίησης στην Τρίπολη. Επιπλέον επιβάρυνση των ΟΤΑ από τη χρηματοδότηση Σεπτεμβρίου με τη μισθοδοσία των υπαλλήλων ΚΕΠ Παναγιώτης Λιαργκόβας: «Οι επόμενες εβδομάδες και οι μήνες θα είναι αποφασιστικής σημασίας για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης».
Στις Αθλητικές Σελίδες μπορείτε να διαβάσετε ιδιαίτερη έμφαση στην τακτική εν μέσω αρκετών προβλημάτων για ΣΕΦΑ. Επί της ουσίας τίποτα, απ΄τη συνάντηση Υφυπουργού Αθλητισμού με σωματεία της Α2. Ο ΣΑΤ στο πανελλήνιο διασυλλογικό Πρωτάθλημα ΜΠΡΙΤΖ. Τέλος στην στήλη Καλημέρα Αρκαδία μπορείτε να διαβάσετε απόφαση για μείωση 50% του ενοικίου που καταβάλει η Δ.Ο.Υ. στο Παράλιο Άστρος. Απλήρωτοι στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο.



Δεν υπάρχουν σχόλια: