Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Φύλλο 2947, Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Στο σημερινό φύλλο των Αρκαδικών Ειδήσεων μπορείτε να διαβάσετε Νέο ξέσπασμα από τον αντιδήμαρχο Γιώργο Καρλή – Λαμβάνονται αυστηρά μέτρα «ΤΕΛΟΣ» ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ της Τρίπολης, θέλει να δώσει η δημοτική αρχή. Επίσης μπορείτε να διαβάσετε Τατούλης και Ρουμελιώτης βρήκαν λύση για τα έξοδα μετακίνησης της γυναικείας ομάδας της Άμιλλας που παίζει στην Α2. Κ. Ζαχαριάς: «Να αποσυρθεί η κοινωνικά άδικη και επώδυνη για τα λαϊκά στρώματα εξίσωση του φόρου πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης»
Συνεργασία της αιρετής Περιφέρειας της Πελοποννήσου με τις Ελληνικές Κοινότητας της Βορείου Ηπείρου. Η καλλιέργεια ροδιάς συζητήθηκε εκτενώς στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Νέα απελπιστικά στοιχεία για την ανεργία ανακοίνωσε ο ΟΑΕΔ. Δωρεάν παραχώρηση χρήσης του 1ου  ορόφου του Δηµαρχείου Νότιας Κυνουρίας, στο Ι.Κ.Α. ΕΣΕΕ και ΓΣΕΒΕΕ προτείνουν λύσεις στο πρόβλημα του ΕΟΠΥΥ. Νέα διοίκηση στον ΕΟΠΥΥ. Επίσκεψη στο Μέγαρο Μουσικής προγραμματίζει το ΚΑΠΗ. Εκδήλωση μνήμης για τους 14 εκτελεσθέντες πατριώτες το 1943, στη θέση «Καταραχούλια». Πορεία ΕΟΣ στο Μαίναλο.
Την Παρασκευή συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Γορτυνίας. Εκτός προγράμματος «Κατ’ οίκον Φροντίδας Συνταξιούχων» άτομα με αναπηρία. ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗ: Ο σιωπηλός γίγαντας Γράφει ο Βασίλειος Δ. Αθανασόπουλος, MSc Φυσικοθεραπευτής
Στις Αθλητικές Σελίδες μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικό ρεπορτάζ ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ 1-1. Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος. Δεύτερη θέση στη Δαλαμανάρα για Γρηγορίου και Μπουρτζουκλή. Τέλος στην στήλη του Καλημέρα Αρκαδία οι Αρκαδικές Ειδήσεις ζητούν από τον Δημήτρη Παυλή να αποκαλύψει ποια ΜΜΕ χρηματίζονται. Ξεκινά η λειτουργία Κοινωνικού Παντοπωλείου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: