Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Φύλλο 2948, Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Στο σημερινό φύλλο των Αρκαδικών Ειδήσεων μπορείτε να διαβάσετε στο πρώτο θέμα με πρωτοβουλία Τατούλη Συντονιστικό Κέντρο για την πάταξη του παραεμπορίου. Επίσης μπορείτε να διαβάσετε το Υπουργείο Εργασίας ενέκρινε την ολοκλήρωση των εργασιών στη νέα πτέρυγα Γηροκομείου Τρίπολης. Άμεση εξασφάλιση 40.-50.000 € για την ανακούφιση πληγέντων κτηνοτρόφων υποσχέθηκε ο Περιφερειάρχης. Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την προστασία του καταναλωτή στην Τρίπολη. Δράση συλλογής ειδών ρουχισμού της ΟΝΝΕΔ.
Απολογισμός Καρλή για τις φετινές πυρκαγιές. ΣΥΡΙΖΑ – Προβολή ταινίας στην Τρίπολη με θέμα τα φαινόμενα του φασισμού και του ρατσισμού. Νέα διοίκηση στην  ΕΛΜΕ Αρκαδίας. Συνεχίζονται οι εγγραφές στο Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο στο Άστρος Κυνουρίας. Όλες οι αποφάσεις της ΠΕΔ Πελοποννήσου για τα σκουπίδια και όχι μόνο. Πρόγραμμα Αγωγής στοματικής υγείας σε σχολεία της Αρκαδίας.
Στις Αθλητικές σελίδες μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικό ρεπορτάζ – Παρουσίασε τη φετινή ομάδα του ο Σύλλογος Δρομέων. Φιλική ήττα του Δρομέα από τον Σπαρτιατικό. Νέα νίκη για παίδες Αρκαδικού. Την Κυριακή το 6ο Ενωσιακό Juniors από τον όμιλο ΑΕΚ.
Στην στήλη Καλημέρα Αρκαδία μπορείτε να διαβάσετε ΠΕΑ: Τρία οικόπεδα στην κρίση της Περιφέρειας Πελοποννήσου για ανέγερση Φυλακών; Τι πρέπει να ξέρετε για την επιστροφή φόρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: