Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Φύλλο 2970, Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Στο σημερινό φύλλο των Αρκαδικών Ειδήσεων μπορείτε να διαβάσετε στο πρώτο θέμα Μεγάλες αντιδράσεις - ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ «ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ» ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ-. Η ΚΕΔΕ θα προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας για την ακύρωσή του. Επίσης μπορείτε να διαβάσετε Κόντρα Τατούλη – ΣΥΡΙΖΑ στην Πελοπόννησο. 1.890.000 € ενέκρινε ο Λυκουρέντζος για  να πληρωθούν χρέη του Παναρκαδικού Νοσοκομείου. Λυκουρέντζος: "Έλεγχος για τις καθυστερήσεις των διαγωνισμών". Απολογισμός της συνάντησης εκπαιδευτικών και μαθητών στα πλαίσια του προγράμματος Comenius στην Τρίπολη (Μουσικό Σχολείο Τρίπολης, 28/10 – 4/11/2012)
Το Σάββατο συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Γορτυνίας. Νομοθετική πρωτοβουλία, που θα επιτρέπει την κινητικότητα φοιτητών από το τμήμα εγγραφής σε άλλο, με κοινωνικά κριτήρια. Ξεπέρασαν τις 28.000 οι διαδικτυακές υπογραφές για την πρόταση νόμου του ΚΚΕ να καταργηθούν τα μνημόνια. Επετειακή Εκδήλωση στην 124 ΠΒΕ. Το όνομα του Θεοδωρου Κολοκοτρώνη δόθηκε στο γήπεδο του Αστέρα. Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες οµάδες τους ∆ήµους Γορτυνίας, Μεγαλόπολης, Τρίπολης. Η Ημέρα Ενόπλων Δυνάμεων εορτάστηκε στην Τρίπολη.
Στην έκθεση «Philoxenia» η Περιφέρεια Πελοποννήσου. Αλγοδυστροφία: Υπάρχει λύση; Γράφει ο Βασίλειος Δ. Αθανασόπουλος MSc Φυσικοθεραπευτής. Ειδικό φυλλάδιο διανέμεται σε υπηκόους τρίτων χωρών για την ενημέρωση τους σχετικά με το πρόγραμμα επιστροφής στις χώρες καταγωγής τους. Η συναυλία της Χορωδίας Τρίπολης στο Άργος Ορεστικό.
Στις Αθλητικές σελίδες μπορείτε να διαβάσετε Άνετη επικράτηση για τους παίδες του Αστέρα. Το παρόν στο γήπεδο Φιλικών έδωσε ο Δήμαρχος Τρίπολης. Βασιλακόπουλος: «Προβλήματα που θα διογκωθούν το νέο έτος». Τέλος στην στήλη Καλημέρα Αρκαδία μπορείτε να διαβάσετε παρεμβάσεις θα γίνουν στην περιοχή του Στρατοπέδου για το πρόβλημα με τις πλημμύρες. Συνεχίζονται οι αιτήσεις για θέσεις εργασίας στην Κυνουρία.



Δεν υπάρχουν σχόλια: