Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Φύλλο 2969, Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Στο σημερινό φύλλο των Αρκαδικών Ειδήσεων μπορείτε να διαβάσετε στο πρώτο θέμα Απόφαση και από το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου- νέα άρνηση για διαθεσιμότητα και απολύσεις-. «Πλανώνται πλάνην οικτράν όσοι νομίζουν ότι η κρίση θα αντιμετωπιστεί εκτός της δημοκρατικής διαδικασίας» σημείωσε ο Περιφερειάρχης. Επίσης μπορείτε να διαβάσετε Εννέα παρεμβατικές πολιτικές προτάσεις σε όλους τους τομείς της δομής του κράτους και της οικονομίας αποφάσισε το Περιφερειακό Συμβούλιο. «Τελείωσε το παραμύθι αυτό με τους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ» λέει ο Τατούλης.
Συντήρηση ξεκίνησε στις παιδικές χαρές της Τρίπολης.
Σάββας Σαββάκης: «Δεν κινδυνεύει να τεθεί ο Δήμος Τρίπολης υπό επιτροπεία». Η απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για τα έργα κατασκευής του γηροκομείου Λεωνιδίου. Πακιστανοί συνελήφθησαν για κλοπές μετασχηματιστών της ΔΕΗ στην Αρκαδία. «Ευχαριστώ» σε Γιαννακούρα γα την ηλεκτροδότησης του οικισμού «Θεολόγος» Κυνουρίας. Νομικά θα κινηθεί η Περιφέρεια αν δεν ολοκληρωθεί η «Ολυμπία Οδός». Με μεγάλη προσέλευση και ενδιαφέρον ολοκληρώθηκε η 1η Γιορτή Ανακύκλωσης στο Άστρος Κυνουρίας. Εκδηλώσεις μνήμης για την Εθνική Αντίσταση στην Τρίπολη. Αφιέρωμα στον ποιητή του Ταϋγέτου από το ΣΑΟΟ. Τρίπολη - Εκδήλωση της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας.
Στις αθλητικές σελίδες μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικό ρεπορτάζ για τον αγώνα Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος 3-0. Δήλωση του Τσιώλη. Τρεις αθλητές του ΚΟΑΤ στην ομάδα επίλεκτων της ΚΟΕ. Ατρόμητος Λάππα – Παναρκαδικός 1-1. Τέλος στην στήλη Καλημέρα Αρκαδία μπορείτε να διαβάσετε η έκθεση της ΕΣΕΕ για τις επιχειρήσεις της Πελοποννήσου.
Ξεκίνησε στο διαδίκτυο η καταγραφή προβλημάτων της Επαρχίας Γορτυνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: